Požeški kuglači u Malom Lošinju još jednom dokazali da su najbolji /FOTO/

Autor: DK

MALI LOŠINJ / POŽEGA – Po ne znamo koji put požeški kuglači Kuglačkog kluba “Obrtnik” dokazuju da su najbolji što je rezultat kontinuiranog i odgovornog rada.

Uz do sada brojne medalje, pehare i priznanja donose kući sa 62. prvenstva Obrtničkih klubova iz Malog Lošinja još jednu u nizu pobjeda, u čega nismo trebali niti sumnjati.

62. prvenstvo Obrtnički klubova u Malom Lošinju održalo se od 21 do 24. rujna 2017. godine. U veoma jakoj konkurenciji požeški su kuglači bili veoma uspješni kako u takmičenju parova tako i pojedinaca. U parovima nastupili su Ivan Dujmović i Đuro Soldić koji su se izborili i osvojili 1.mjesto ispred kuglača Zagreba i Čakovca. Odličan rezultat zabilježio je i Željko Lončar u igri pojedinaca koji se okitio zlatom.

U ekipnom natjecanju učestVovali su: I. Demin, Đ. Soldić, D. Pavlović, Ž. Lončar, J. Aleksić, P. Vrdoljak, D. Dujmović i I. Dujmović koji su otišli u oslabljenom sastavu ali su uspjeli kako tako obraniti boje Požege.

Naredno 63. prvenstvo Obrtničkih klubova održat će se naredne godine u Čakovcu.

Ništa drugo ne preostaje već čestitati kuglačima i dati im poticaj da nastave s pobjedama time predstavljajući, svoj grad, Požegu i Požeško-slavonsku županiju.

Članovi Kuglačkog kluba “Obrtnik” zahvaljuju se na pomoći Obrtničkoj komori Požeško-slavonske županije, Udruženju obrtnika grada Požege i Sportskom savezu grada Požege.

Foto: D.D.

Više iz kategorije