Požeški HGSS-ovci su uvijek tamo gdje trebaju biti /FOTO/

Autor: D.K.
JANKOVAC – Brojni su planinari i izletnici proteklog vikenda uživali na brdovitim predjelima i snježnim idilama Papuka. Snijega je ove godine u izobilju pa su se trebali probijati kroz duboki snijeg planinarskim stazama do željenog odredišta. Svi su se oni osjećali sigurnijima jer su im u neposrednoj blizini bili pripadnici Hrvatske gorske službe spašavanja koje je lako prepoznati po odorama koje nose na sebi.
 
Zimski su uvjeti ove godine idealni članovima HGSS-a za obnavljanje znanja i vještine na snijegu i temperaturama koje su dosezale i -10 °C. 
 
Požeška stanica HGSS-a ugostila je i svoje kolege iz stanica Orahovica i Slavonski Brod s kojima su odradili zimsku vježbu na Papuku. 
 
Provodeći vježbu HGSS-ovci su bili u neposrednoj blizini svim onim rekreativcima i planinarima koji su se iz hobija i drugih razloga uputili u brdovite i planinske predjele. 
 
Jer pripadnici HGSS-a  uvijek su tamo gdje trebaju biti i gdje su najpotrebniji što su dokazali svojim plemenitim radom u bezbroj slučajeva.
 
Fotografije HGSS-ovca Mire Mesića objavljene na njegovom Facebook profilu najbolje  prikazuju detalje jučerašnje vježbe.
 

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88