Požeški HDZ-ovci okrečili stan sugrađanki u teškoj životnoj situaciji

Autor: S.P.

POŽEGA – Temeljni ogranak HDZ Centra i MO Centra odradili su još jednu humanitarnu akciju. Volonterski i s puno dobre volje okrečili su stan Mire Pudić, Požežanke koja se našla u teškoj životnoj situaciji, a dobri ljudi oko nje jednostavno su primijetili kako joj je potrebna pomoć.

Mira nije osoba starije životne dobi, ali razloga za pomoć je bilo, a oči pune suza dovoljno su zahvalile HDZ-ovim samaritancima. Ni vrag nije crn kao što kažu, stara je izreka pa stoga nije neobično da i HDZ-ovci članovi stranke koja je jednako omražena koliko i omiljena, znaju itekako pokazati veliko srce.”U suradnji s Mjesni odborom Centar i kolegom Mislavom Boićem radimo slične akcije već dulje vrijeme. Stoga ovo nije izdvojeni slučaj, u proteklom vremenu pomagali smo osobama starije životne dobi od pomoći u kući, dostave lijekova do cijepanja drva za ogrjev do svakodnevnog odlaska u trgovinu. Akcije nastavljamo kada je riječ o osobama starije životne dobi, svima koji su u potrebi, bili članovi naše stranke ili ne. Temeljni ogranak Centar Hrvatske demokratske zajednice i Mjesni odbor će pomoći, dovoljno je samo da se jave, ne samo u predizborno vrijeme i za vrijeme izbora, mi to radimo tijekom cijele godine i mislim da je to lijep potez. Konačno, i sam bih volio kada budem stariji da, ako zatreba, imam takvu pomoć,” rekao je predsjednik TO Centar HDZ Igor Krizmanić.

-Naša građanka našla se u teškoj životnoj situaciji i obratila za pomoć. Smatram da je upravo ovo način na koji lokalna samouprava kroz temeljne ogranke i mjesne odbore može i treba pomagati svojim sugrađanima,” naglasio je predsjednik Gradskog odbora HDZ-a i kandidat za gradonačelnika Darko Puljašić, čestitajući svojim članovima na još jednoj humanitarnoj akciji.
“Što bih mogla reći? Zahvalna sam gospodinu Darku, Igoru, Rajku i svima ostalima koji su izašli u susret. Nikada nisam tražila pomoć, kroz život se borim sama i ovo mi je veliko iznenađenje. Puno im svima hvala,” rekla je gospođa Mira.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot