Požeški gradonačelnik primio najmlađe kadetkinje Vallis Auree

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Mlade požeške odbojkašice vratile su se s državnog natjecanja održanog u Rovinju prošloga tjedna gdje su osvojile izvrsno peto mjesto. U Gradskoj vijećnici danas ih je primio gradonačelnik Vedran Neferović kako bi im čestitao na postignutom uspjehu.

Najmlađe kadetkinje Vallis Auree 2004. godište i mlađe nastupile na državnom prvenstvu u maloj odbojci i zabilježile šest pobjeda u sedam utakmica. Na natjecanju je nastupilo 20 ekipa. Vallis Aurea je prvo bila prva u grupi B gdje su zabilježile sve četiri pobjede. U četvrtfinalu su izgubile, da bi u razigravanju od petog do osmog mjesta zauzele konačno peto mjesto.

– Čestitam vam na predivnom rezultatu i vašem treneru na trudu i radu. Dugu nismo imali takve rezultate kod mlađih kategorija u ekipnim sportovima. Drago mi je ako je Grad Požega makar malo pomogao sa svojim načinom financiranja i brige o sportašicama i sportašima u gradu kroz pomoć klubovima s prijevozom i ostalim osiguranim uvjetima koje trebate imati da bi se mogli baviti sportom – rekao je gradonačelnik Neferović te dodao kako su upravo ovakvi uspjesi potvrda nagrade koju je Grad Požega primio za najbolju praksu u kategoriji sporta.

Podsjetimo, Grad Požega dobio je nagradu za najbolju praksu u kategoriji „Grad sporta“ i to za primjenu modela financiranja prijevoza sportaša na gostujuće utakmice i natjecanja te podmirenja troškova sudaca i delegata za domaće utakmice.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek