Požeške žurne službe dokazale visoku spremnost za pomoć u svim vrstama ugroza građana /FOTOGALERIJA-VIDEO/

Autor: D.K.

Djelatnici Zavoda za hitnu medicinu, pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Požege, Hrvatske gorske službe spašavanja te policijski službenici u suradnji s gradom Požegom proveli su na Gradskim bazenima preventivnu akciju  “Sigurnost na bazenu 2022.” u kojoj su pokazali visoku spremnost u pružanju pomoći građanima. U akciji su sudjelovali uz pripadnike Ravnateljstva civilne zaštite i članovi Ronilačkog kluba Požega.

Svi oni su pokazali spremnost u pružanju pomoći unesrećenima i onima koji su u različitim vrstama ugroza, ovoga puta kroz simuliranu akciju spašavanje utopljenika iz bazena te spašavanje bebe iz pregrijanog automobila.

Preventivna akcija je održana u sklopu otvaranja Škole plivanja Grada Požege tako da je i ona najmlađa populacija uz svoje roditelje i druge građane mogla vidjeti brzinu i spretnost naših žurnih službi.

Maja Petrović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Požege

Sve nazočne je pozdravila i Školu plivanja otvorila Maja Petrović, pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti grada Požege koja je naglasila kako je veliki interes za održavanje preventivnih akcija poticaj da se istih i sličnih što više organizira tijekom godine.

-Osim usvajanja novih vještina i znanja razvijamo zdrave navike i organiziramo aktivno i pravilno provođenje slobodnih aktivnosti najmlađih sugrađana. Hvala svima na odazivu, a ovakve aktivnosti planirat ćemo i slijedećih godina – rekla je pročelnica Petrović te naglasila kako je za najmlađe važna sigurnost i zahvalila se na sudjelovanju svih u preventivnim aktivnostima.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot