Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požeška županija daje potpore lovcima

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požeška županija daje potpore lovcima Požega.eu | Požeška županija daje potpore lovcima

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Požeško-slavonska županica Antonija Jozić objavila je Javni poziv za dodjela jednokratne financijske potpore u ovoj godini namijenjene udrugama u području lovstva, poljoprivrede i ribarstva. Kako smo saznali za lovstvo su osigurana sredstva od 36 tisuća eura.

Potpore su usmjerene na provedbu programa i projekata kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti definirani strateškim i planskim dokumentima Požeško-slavonske županije, provedbu programa i projekata kojima se ispunjavaju ciljevi i prioriteti osnivanja udruga, podršku institucionalnom i organizacijskom razvoju udruga, obilježavanje značajnih datuma i važnih obljetnica, organiziranje susreta, natjecanja, priredbi, drugih manifestacija i slično, edukacije putem tečajeva, seminara, stručnih predavanja, razmjene iskustva, te drugih oblika edukacije svojih članova, zatim promicanje razvitka i unapređivanja ruralnih prostora i promicanje zaštite životinja i smanjenje broja napuštenih i izgubljenih kućnih ljubimaca.

U oblasti lovstva sredstvima će se pomagati uzgoj, unos i zaštitu divljači i lovišta, te povećanje kvalitete lovnotehničkih i lovnogospodarskih objekata u lovištima.

Prihvatljivi dobitnici ovih sredstava su udruge, najmanji iznos koji se može prijaviti i ugovoriti po pojedinom projektu je 150 eura, a najveći iznos 2600 eura. Prijave za dodjelu ovih potpora se primaju do kraja veljače ove godine.

Foto: Arhiva

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.