Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požeška Udruga diplomiranih studenata Alumni FTRR ambiciozno najavila brojne aktivnosti   

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požeška Udruga diplomiranih studenata Alumni FTRR ambiciozno najavila brojne aktivnosti    Požega.eu | Požeška Udruga diplomiranih studenata Alumni FTRR ambiciozno najavila brojne aktivnosti   

PRIJE 1 GODINU
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Udruga diplomiranih studenata Alumni Fakultet turizma i ruralnog razvoja koja djeluje pri istoimenoj visokoškolskoj instituciji u Požegi na nedavno održanoj izbornoj skupštini promijenila je čelništvo, a donijeti su planovi rada za slijedeće razdoblje. Novi predsjednik je Bruno Horvat, potpredsjednik Vedran Kovačević, te tajnica Maja Jedinak. Novinarima požeških medija predstavljeno je novo vodstvo, te plan i program aktivnosti u idućoj godini u suradnji s Fakultetom turizma i ruralnog razvoja u Požegi.

-Promijenjen je naziv udruge nakon uspostave ovog fakulteta, a cilj našeg rada je promocija fakulteta, grada i turizma – kazao je predsjednik Horvat najavivši suradnju sa drugim fakultetima uključujući i izvan zemlje, zatim sa institucijama, udrugama, poduzetnicima i drugima. Imat će studijska putovanja članova udruge, a pozvali su na suradnju sve udruge s područja Požeško-slavonske županije, koje se direktno ili indirektno bave turizmom i ruralnim razvojem, jer će u radu Udruge biti niz aktivnosti u funkciji upravo toga razvoja. Organizirat će predavanja poznatih stručnjaka s polja turizma i ruralnog razvoja, a uputili su poziv svima koji su diplomirali na Veleučilištu u Požegi i u budućnosti FTRR da se priključe radu udruge.

Namjera je biti prepoznatljivi u društvenoj zajednici, a to će postizati i sudjelovanjem na brojnim turističkim manifestacijama.-Fakultet je socijalno uključena i društveno odgovorna ustanova, a udruge Alumni i Studenski zbor ćemo podržavati u aktivnostima jer je sinergija između naših sadašnjih i završenih studenata ključna da bi akademska zajednica išla naprijed – istakao je prodekan za razvoj doc.dr.sc. Berislav Andrlić dodajući da će zajedno nastojati promovirati turizam kao perspektivnu gospodarsku granu.

Profesorica dr.sc. Verica Budimir, zadužena za unaprjeđenje i osiguravanje kvalitete na Fakultetu turizma i ruralnog razvoja je kazala da je potreban kvalitetan rada udruge jer kod vrednovanja institucije procjenitelji vrednuju i našu suradnju sa svim dionicima, a osnovni dionici sustava su, uz zaposlenike, studenti i udruge.

-Mi koristimo informacije od udruge Alumni za poboljšanje naših studijskih programa. Studenti nam daju informaciju na licu mjesta što je dobro u određenom trenutku, a što nije, a udruge anketiramo što bi trebalo unaprijediti u poslovanju – ističe V. Budimir.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.