Požeška Poljana d.o.o. s Ferrisom i Simplicity profesionalnim kosilicama osvaja travnate površine diljem Slavonije i šire /FOTO/

Autor: D.K.

Još jedan veći iskorak u prodaji i poslovnoj suradnju s poznatim uvoznicima različitih strojeva i opreme napravila je požeška Poljana d.o.o. koja je poznata po prodaji strojeva i opreme za poljoprivredu, rezervnih dijelova i alata te zaštitnoj opremi, sjemenju, gnoivima i stočnoj hrani te dva poznata svjetska brenda STIHL i HONDA.

Tvrtka Poljana je prisutna ne samo na požeško-slavonskom području već i šire. Broji poslovni partneri i njihovi kupci više su nego zadovoljni suradnjom i odnosom svih zaposlenika Poljane d.o.o., kako od rukovodstva i uprave tvrtke, obitelji Ćališ, tako i komercijale, prodaje, servisera i dr.

Ovih je dana tvrtka Poljana d.o.o. u suradnji s tvrtkom MPS d.o.o. Ivanić Grad prezentirala profesionalne strojeve za košnju na koji se prezentaciju odazvao veći broj poslovnih partnera kako bi se uvjerila u kvalitetu i mogućnost rada strojeva za različite namjene.

Na početku prezentacije sve nazočne je pozdravio vlasnik tvrtke Poljana d.o.o. Marko Ćališ koji je naglasio kako su sklopili ugovor sa glavnim uvoznikom za Hrvatsku, tvrtkom MPS d.o.o. koja je zastupnik i centralni servisno-prodajni distributer više poznatih svjetskih tvrtki  tvrtki BRIGGS, FERRIS,  SIMPLICITY, YANMAR te PEERLESS.

-Mi kao tvrtka Poljana d.o.o. biti ćemo zastupnici u Slavoniji. S tvrtkom MPS d.o.o. surađujemo više od 20 godina koja ima osiguran kvalitetan servis i rezervne dijelove za strojeve koje uvozi – rekao je Marko Ćališ zahvaljujući svima na podršci kroz sve godine rada Poljane.

Tvrtka MPS d.o.o. uz prodaju strojeva pruža servisnu podršku, prodaje rezervne dijelove. Što se tiče prodaje intenzivnije su ušli u prodaju strojeva za košnju, o čemu je nešto više na prezentaciji rekao vlasnik i direktor tvrtke MPS d.o.o. Čedomir Vukas.

-Ferris i Simplicity su strojevi koji se prodaju u Americi. Svi koji koriste te proizvode više su nego zadovoljni, posebice zbog trajanja strojeva, njihove izdržljivosti i udobnosti, a najviše zbog njihovog učinka. Ferris je sam po sebi krenuo s proizvodnjom za košnju 1995. godine. Naglo su se počeli razvijati zahvaljujući brojnim patentima. Brojne su prednosti kosilica Ferris koje ovdje vidite i to je jedina vrsta koja ima automobilski sustav amortizera. To omogućava izuzetnu udobnost za razliku od svih drugih kosilica. Amortizeri ne da smo čine udobnost već štite i sami stroj od preranog trošenja, oštećenja i udaraca koje trpi šasija. Prava moć Ferrisa je na težim terenima gdje su neravna tla puna rupa. Na tim površinama se pokazuje njihova kvaliteta – rekao je Čedomir Vukas ističući kako su gotovo svi kupci tim strojem zadovoljni kojih ima dosta kako u Požegi tako i okolici. Velikoj, Kutjevu, Pleternici, Našicama….

-Na različite se načine može koristiti Ferris, tako da može travu izbacivat na stranu, malčirat, sabijat travu ispod sebe ili može izbacivati nazad. Postoji i opcija sakupljanja trave preko turbine u stražnju košaru. Omogućeno je veoma brzo i jednostavno izbacivanje trave iz koša – dodao je Vukas pokazujući i novu vrstu puhača koji ima brojne prednosti gledajući na druge vrste takvih strojeva.

Što se tiče Ferris kosilica one se mogu koristiti na različite načine koje su mogućnosti prezentirane, a svi zainteresirani su mogli i sami probati voziti ih i s njima kositi zelene površine na mjestu prezentacije.  

Svi oni koji su zainteresirani i imaju potrebu za strojevima za košnju preporuka je da se upute u tvrtku Poljana u Osječkoj ulici u Požegi gdje će dobiti sve druge potrebite detalje kako bi imali što više informacija o samom stroju.

Foto: D. Krstanović

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot