Požeška Cesarićeva škola dobila novo dječje igralište /FOTO/

Autor: pozega.hr

POŽEGA – Na zadovoljstvo svojih brojnih učenika OŠ „Dobriša Cesarić“ dobila je novo dječje igralište s četiri sprave. Za ovo igralište Hrvatska elektroprivreda donirala je 100.000 kuna koji su se utrošili za nabavu igrački koje su postavljena na igralište, dok je Grad Požega odradio pripremne građevinske radove.

– Nakon OŠ Julija Kempfa i igrališta koje je namijenjeno djeci s posebnim potrebama zadovoljstvo mi je što je sad OŠ „Dobriša Cesarić“ dobila donaciju s kojom je opremljeno ovo dječje igralište. To je samo pokazatelj da smo aktivni na svim područjima, osim sredstava iz gradskog proračuna kroz koja su u mjesnim odborima planirana slične aktivnosti i sadržaji poput ovoga. Zadovoljan sam što je škola dobila ovakve sadržaje jer je važno da ovi mališani imaju sigurno igralište gdje provode svoje slobodno vrijeme – rekao je gradonačelnik Vedran Neferović tijekom današnjeg obilaska igrališta.

OŠ „Dobriša Cesarić“ ove godine ima 580 učenika, pola od tog broja su upravi oni najmlađi koji se najviše vesele novom igralištu.

– Ovo je igralište koje se nalazi ispred škole i uvelike će ga koristiti djeca iz cijeloga grada, tako da neće biti na korist samo školskoj djeci – rekla je ravnateljica škola Zvjezdana Krip.

/Foto: D.K./

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek