Požega napokon dobila svog čovjeka u vlasti: Cvjetko Obradović imenovan pomoćnikom ministra unutarnjih poslova

Autor: D.K.

POŽEGA / ZAGREB – U više smo navrata izražavali nezadovoljstvo što Požega kao županijsko, vojno, obrazovno i biskupijsko središte nema svog predstavnika u izvršnoj vlasti. Pojedini su premijeri od ovog pitanja koje su im upućivali novinari bježali kao mačak od vruće kaše ističući kako kadroviranja još nisu gotova i kako Požega ima kvalitetnih ljudi. No, sve je ostalo na praznim riječima. Sve do danas.

Naime, na današnjoj sjednici Vlade RH za pomoćnika ministra unutarnjih poslova imenovan je Cvjetko Obradović. Ovaj 52-godišnji Požežanin od početaka Domovinskog rata je uključen u obranu Hrvatske, ponajprije kao ratni zapovjednik saniteta 4. bataljuna 108. brigade sve do formiranja 123. brigade gdje predvodi sanitet u toj brigadi.

Cvjetko Obradović, bojnik je Hrvatske vojske i svojevremeno je bio pomoćnik zapovjednika u požeškoj vojarni za logistiku. Odatle je prešao u Državnu upravu za zaštitu i spašavanje, područni ured Požega koji je za njegova mandata proglašen najuspješnijim uredom DUZS u Hrvatskoj. Uslijed političkih turbulencija odlazi iz svoga grada za pomoćnika ravnatelja DUZS te potom za ravnatelja područnog ureda DUZS Osječko-baranjske županije. Mnogi ističu da je dao izuzetno velik doprinos u organizaciji smještaja i zbrinjavanja imigranata u Hrvatskoj.

Današnjim imenovanjem Cvjetko Obradović preuzima veliku odgovornost u Ministarstvu unutarnjih poslova. Oni koji ga bolje poznaju ističu da će u ovom vrlo zahtjevnom sektoru Obradovićeve sposobnosti i znanje zasigurno itekako dobro doći.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: