Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Požega domaćin HEP Prvenstva Hrvatske u tenisu /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Požega domaćin HEP Prvenstva Hrvatske u tenisu /FOTO/ Požega.eu | Požega domaćin HEP Prvenstva Hrvatske u tenisu /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Požega je domaćin HEP Prvenstva Hrvatske u tenisu, natjecanja namijenjena u dobi do 16 godina, koje okuplja ponajbolje mlade sportaše iz cijele Hrvatske. Trajat će do 19. svibnja, a domaćin i organizator natjecanja je Tenis klub Požega. 

Svečano otvorenje održano je danas na terenima Teniskog kluba Požega, a prisustvovali su mu gradonačelnik Požege dr.sc. Željko Glavić, izvršni direktor  Hrvatskog teniskog saveza Vladimir Jovanoski, predsjednik Požeškog športskog saveza Nino Abramović i tajnik saveza Željko Mitrović, predsjednik Sportske zajednice Požeško-slavonske županije dr. Vlado Drkulec, Tomislav Čabraja, direktor turnira Robert Brkljač, te vrhovni sudac turnira Dejan Miljević. 

U ime domaćina prigodnim riječima obratio se predsjednik Športskog teniskog kluba Požega Ivan Penava.

- Nama je drago da se i manji klubovi javljaju za organizaciju državnog prvenstva, ona su najznačajniji turniri u kalendaru Hrvatskog teniskog saveza. Na njima se okupljaju najbolji igrači i igračice u pojedinoj kategoriji. Lijepo je vidjeti da su svi naši juniori i juniorke do 16 godina danas ovdje, nadamo se da će ovaj turnir biti prvi u podizanju teniske kulture u gradu Požegi. – rekao je izvršni direktor Hrvatskog teniskog saveza Vladimir Jovanoski.

Današnje Prvenstvo Hrvatske u tenisu otvorio je gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić.

- Posebno mi je drago što je Požega  domaćin ovog prvenstva. Nadam se kako će se svi, uključujući i natjecatelje, goste i dužnosnike Hrvatskog teniskog saveza, ugodno osjećati u Požegi. Ovo je doista lijepo, kako je rekao izvršni direktor, dobar je poticaj da se na neki način učini vidljivijim tenis u Požegi, pa da se možda iz toga izrodi neki napredak. Napredak infrastrukture, a onda iz toga i napredak samog tenisa, iako Požega ima dugu tradiciju, ali manje-više na nižim razinama, ovo je možda prilika da ovakvi turniri naprave iskorak. Svim natjecateljima želim lijepu, fer igru, svima želim da pobjede, a s obzirom na to da ne mogu svi biti pobjednici, neka pobjedi najbolji. – poručio je gradonačelnik dr.sc Željko Glavić. 

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.