Povratnica iz Njemačke otvorila frizerski salon na početku ulice Pavla Radića /FOTO/

Autor: D.K.

-Nakon što sam završila u Slavonskom Brodu školu za frizerku radila sam u više požeških salona, a unazad pet godina sa suprugom Sinišom sam bila u Njemačkoj, te smo se odlučili vratiti kući – kazala nam je Katarina Stjepanović, koja je u požeškoj ulici Pavla Radića na broju 23 otvorila vlastiti frizerski salon.

Uz državnu potporu za samozapošljavanje osnovala je tvrtku KS Katarina kao j.d.o.o., te opremila prostor potrebnom suvremenom opremom za frizerski posao. Ispred salona, te u dvorištu tog objekta je veliko parkiralište što je zasigurno prednost za budući rad.

-Cijene su pristupačne svima jer sam svjesna okolnosti u kojima naši ljudi žive, a smatram da je bolje više raditi nego cijenom nadoknađivati potrebe – kaže nam Katarina kojoj su velika potpora u poduzetničkim vodama obitelj uključujući Sinišine roditelje s kojima žive u istoj ulici gdje se nalazi salon. Nadaju se da će u dogledno vrijeme i suprug Siniša pronaći posao što bi u potpunosti opravdalo njihovu odluku o povratku u rodni kraj.

Majka je i mališana Jana i Nike koji su se u vrijeme otvaranja salon razigrali po tom prostoru među gostima, a kćerkica Nika je ponosno sjela na stolicu kako bi joj majka uredila frizuru!

-Hvala obitelji i prijateljima koji su mi pomogli vjerujući u mene – istakla je na kraju frizerka Katarina Stjepanović.

Radno vrijeme frizerskog salon je svakog dana od 8 do 12 i od 15 do 19 sati, te subotom od 8 do 13 sati.

Foto: Ante Krstanović

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek