Povodom blagdana planinari darivali obitelji u kutjevačkom kraju

Autor: D.K.

Odlukom Upravnog odbora Hrvatskog planinarskog društva Sokolovac iz Požege i dogovorom članova i ove godine povodom nadolazećih blagdana Božića i Nove godine svojim poklonima su razveselili jednu obitelj u potrebi. Vrijedno članstvo se uključilo u ovu humanitarnu akciju te skupilo brojne potrebe kao što su higijenske potrepštine, prehrambene artikle sol, šećer, brašno, slatkiše i igračke za djecu i drzugo.

Svatko je prikupio i darivao koliko je mogao u skladu sa mogućnosti. Donacije su se prikupljale u prostorijama Sokolovca, te su članovi svojim automobilima to odnijeli onima kojima je to bilo najpotrebnije. Ove godine prikupljene stvari su donirane višečlanoj obitelji s područja grada Kutjeva.

Navedenoj akciji priključio se veliki broj planinara i simpatizera koji su nesebično i ove godine pokazali da imaju veliko srce kada je to najpotrebnije. Planinarstvo osim što je sreća i zadovoljstvo ujedno je altruizam i čovjekoljublje. S obzirom na to da članstvo udruge pokazuje veliki interes za akcije humanitarnog tipa svakako da će se još jače u budućnosti angažirati na tome polju. 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek