Potreban još jedan korak da Filip prohoda, pomozimo mu u tome!!!

Autor: A.P.

POŽEGA / CEROVAC – Kako smo već pisali prije nekoliko mjeseci, Filip Pojer je dvanaestogodišnji dječak iz Cerovca koji se zbog još precizno neutvrđene dijagnoze nalazi u invalidskim kolicima. Filip je veseo i razigran dječak koji se samostalno brine o sebi i pohađa školu.

Filipovi roditelji Ivana i Igor su proteklih desetak godina pokušavali na sve načine pomoći  Filipu da prohoda, od Rijeke, Zagreba i Mađarske, ali bezuspješno.

No, prošle se godine na području Hrvatske pojavila klinika koja bi, po mišljenju specijalista, Filipu mogla pomoći da prohoda, a riječ je o klinici Glavić iz Dubrovnika koja nudi neurorehabilitaciju nogu na robotskom uređaju Lokmat, koji je kao takav jedini u Hrvatskoj.

Zahvaljujući pomoći donatora, naših čitatelja i cijele zajednice Filip je 7. kolovoza počeo s rehabilitacijom u Dubrovniku. Kako doznajemo, rehabilitacija je već sada nakon mjesec i pol dana uspješna, no zbog potrebe za bržim razvijanjem Filipovih mišića terapija je povećana s dosadašnjih 4 sata dnevno na 6 sati te je automatski porasla i cijena jednodnevnog troška koji je dosad iznosio 1.000 kuna, a sada će biti 1.500 kn.

U brojnim humanitarnim akcijama ovog ljeta sakupljen je novac za tromjesečnu 4 satnu dnevnu terapiju te sada obitelji nedostaje 25.000 kuna kako bi mogli platiti potrebnu pojačanu terapiju.

Uz veliku zahvalu svima koji su dosad pomogli, upućujemo poziv svima koji mogu, da se uključe i pomognu Filipu da napokon prohoda.

Novčani iznos pomoći možete uplatiti na poseban račun: HR2923900013506080936 kod Poštanske banke, a račun glasi na Filipa Pojera.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: