Potporom županije i donatora obnavljaju lovački dom i uređuju okoliš /FOTO/

Autor: Jelenko Topić

JAKŠIĆ – Lovci LD „Seljak“ iz Jakšića ove mjesece provode radno jer obnavljaju svoj lovački dom, te uređuju njegov okoliš, a najveći dio poslova odrađuju radnim akcijama članova.

-Unutrašnjim radovima uredili smo dvoranu lovačkog doma, izmijenili dio stolarije i keramičke pločice, te su izgrađeni sanitarni čvorovi i prateći sadržaji- kaže nam Mario Hak, predsjednik „Seljaka“ koji ima oko 60 članova.

Mario Hak, predsjednik Lovačke udruge “Seljak”

Ove jeseni obnovit će nekoliko čeka i drugih lovno-tehničkih objekata u skladu sa lovno-gospodarskom osnovom, a planiraju još uređenje okoliša objekata kao što su prostori oko doma, zatim izmjena električnih instalacija, te dijela krovišta.

Uz to uredit će dvorište doma uključujući i odvodnju oborinskih voda kako bi se objekti zaštitili od plavljenja za vrijeme jačih kiša.

Završetak radova očekuje se do kraja godine, a ukupno će uložiti oko 30 tisuća kuna u čemu je potporom sudjelovala Požeško-slavonska županija, a nije izostala ni pomoć donatora.

Lovci „Seljaka“ podnijeli su dokumentaciju za potpunu legalizaciju svih objekata, a najavljuju uključivanje mladih lovaca u svoje redove.

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: