Potpora požeškom Humanumu za istraživanje medijske pismenosti osnovaca

Autor: Jelenko Topić

Agencija za elektroničke medije RH na temelju provedenog postupka ocjenjivanja nakon objavljenog Javnog poziva za prikupljanje ponuda za sufinanciranje projekata na temu poticanja medijske pismenosti donijelo je odluku o dodijeli sredstva u ukupnom iznosu od 300 tisuća kuna namijenjenih  za projekte poticanja medijske pismenosti.

Među dobitnicima ovih sredstava je Udruga  za zaštitu i promicanje ljudskih prava Humanum iz Požege koja je prepoznata u svojoj  sredini po provođenju niz zanimljivih i korisnih projekata.

Kroz ovaj natječaj Udruzi Humanum je pripao iznos od sedam tisuća kuna, a utrošit će ih za istraživanje medijske pismenosti viših razreda osnovnih škola na području Požeško-slavonske županije.

Pri vrednovanju podnesenih prijava Vijeće za elektroničke medije u obzir je uzimalo koliko je sam projekt povezan s temom javnog poziva, kakvi se ciljevi žele postići, koliko su aktivnosti koje su predviđene u provođenju projekta realne. Također, predviđa li projekt rad s građanima, postoje li materijalni i stručni resursi za provedbu projekta, koliko je projekt ekonomičan i koliki je obuhvat korisnika.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88