Potpisani novi ugovori u Pleternici: “Sufinanciramo brojne mjere za mlade obitelji” /FOTO/

Autor: pleternica.hr

Ovo je samo jedna od mjera koje imamo. Dječji doplatak koji nas čini jedinstvenim gradom u Hrvatskoj, radne bilježnice za učenike, produženi boravak, sufinanciranje rada vrtića, sve su to mjere koje čine zaokruženu cjelinu za kvalitetan život mlade obitelji.

Jedna od mjera aktivne politike prema mladima koja se provodi u Pleternici jest i sufinanciranje kupnje, izgradnje ili adaptacije stambenog prostora. Pleternička gradonačelnica Marija Šarić ističe kako veseli činjenica da za ovu mjeru ima interesa.

– Odluke mladih ljudi da svoj život oforme u Pleternici su veliki vjetar u leđa, jer kod takvih odluka ulogu sigurno imaju i uvjeti i kvaliteta života u Pleternici – rekla je Šarić.

Potpisano je 14 novih ugovora ukupne vrijednosti 205 tisuća kuna, ali ukupna izdvajanja za mlade obitelji kroz gradski proračun su puno veća.

– Ovo je samo jedna od mjera koje imamo. Dječji doplatak koji nas čini jedinstvenim gradom u Hrvatskoj, radne bilježnice za učenike, produženi boravak, sufinanciranje rada vrtića, sve su to mjere koje čine zaokruženu cjelinu za kvalitetan život mlade obitelji – zaključuje.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek