Poticanje kreativnosti kod djece rane i predškolske dobi

Autor: D.K.

POŽEGA – Agencija za odgoj i obrazovanje organizirala je Seminar na koji su se odazvali odgojitelji u predškolskim ustanovama Brodsko-posavske, Požeško-slavonske i Virovitičko-podravske županije koji se održava u prostorijama Gospodarske komore u Požegi.

Na samom su početku Seminara tete iz Dječjih vrtića Požega uz recitacije teksta o Požegi, kojeg je napisao Matko Peić, prekrasno otpjevale pjesmu „Zlatna polja moga djetinjstva”.

Nazočne je pozdravio i svima dobrodošlicu zaželio zamjenik gradonačelnika požege Drako Puljašić istaknuvši da se odgojitelji bave i da rade sa najvažnijim građanima koji nam trebaju biti najvažniji jer “svi drugi su poslije njih”.

Odgojitelji će danas razmijeniti iskustva na razne teme kojima će predavači odnosno voditelji radionica biti prof. Lucija-Luja Zamečnik ispred Agencije za odgoj i obrazovanje, Anka Tomac, diplomirani pedagog, Bruneta Kovač, odgojitelj-mentor, Mirjana Kulić, odgojitelj-mentor i Višnja Vekić-Kljaić, prof. odgojitelj-mentor.

Iskustva će se razmijeniti na radionicama o elementima praćenja i vrednovanja kreativnih elemenata u jaslicama i vrtićima, kao i o iskustvima o kvalitetnoj praksi usklađenoj s kurikulumom te drugim zanimljivim temama vezanim za svakodnevni rad sa djecom u dobi koja pohađaju jaslice ili vrtić.

 

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot