Poticaj da mladi postani uspješni poljoprivrednici

Autor: DK

POŽEGA – Poljoprivredna televizija organizira predavanja za mlade poljoprivrednike koja će se održati u petak 22. rujna ove godine u prostorima Veleučilišta u Požegi s početkom u 9 sati.

Polaznici edukacije imat će priliku poslušati iskustva nekih od najuspješnijih hrvatskih poljoprivrednika poput Gorana Vrabeca, direktora tvrtke „Volim ljuto“ i Jana Marinca, predsjednika Hrvatske udruge mladih poljoprivrednika „Agro“ i suvlasnika tvrtke „Veggie“.

Na predavanjima će sudjelovati i predstavnici Ministarstva poljoprivrede RH koji će govoriti o aktualnim mjerama i potporama. Iznimno korisno izlaganje o najčešćim propustima prilikom prijava na natječaje održat će Katarina Lisjak, konzultantica iz tvrtke „Tempo savjetovanje“, dok će dr.sc. Mario Hak s Veleučilišta u Požegi pojasniti najvažnije porezne propise koji se odnose na male obrte.

Predavanja se održavaju u okviru EU projekta „The Young Farmers Engine for the CAP 2020 – Young Village Folk“, čiji je nositelj Radiotelevizija Slovenija, a Poljoprivredna televizija je suradnik. Cilj projekta je kroz multimedijalne platforme informirati i potaknuti mlade ljude da pokrenu svoje poljoprivredno poslovanje i uključe se u inovativne i održive projekte proizvodnje hrane. Kroz projekt će biti snimljeno i emitirano 25 emisija o mladim poljoprivrednicima iz 8 država članica Europske unije.

Poljoprivredna televizija poziva mlade poljoprivrednike te sve ostale zainteresirane da se prijave za sudjelovanje putem obrasca na www.poljoprivredna.tv/cap2020/. Sudjelovanje na predavanju je besplatno.

/Izvor: poljoprivredna.tv/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: