Postavljena ograda, a slijedi ugradnja opreme za lovački parkur

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Strelište po olimpijskim pravilima u selu Bzenica pokraj Pleternice, gdje će se i ove godine potkraj rujna održati državno natjecanje lovaca Hrvatske u disciplinama trap i parkur, ovih dana se priprema za taj veliki događaj.

– Postavljeno je 750 metara plastificiranog pletiva zajedno sa pripadajućim stupovima i ulaznim vratima tako da su ograđena tri hektara površine strelišta, a prije toga je napravljen servis kompletne opreme i strojeva na strelištu i to za lovački trap- kazao nam je potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović koji je zajedno sa  predsjednikom Nadzornog odbora tog saveza Radovanom Rotarom nadgledao izvođenje radova koje su obavljali radnici i mehanizacija požeške tvrtke „Promet građenje“, a uz organizaciju i pod stalnim nadzorom  Izvršnog odbora Županijskog lovačkog saveza. Ovdje su izmijenjeni dotrajali dijelovi opreme, te dograđena upravljačka elektronika za lovački trap u skladu sa propisima o lovnom streljaštvu. Sve to traje dva tjedna, a do sada je ukupno uloženo oko 40 tisuća kuna što su sredstva ovog saveza.

-Slijedi nabava opreme i strojeva za drugu streljačku disciplinu lovački parkur koja će se ugraditi prije natjecanja i biti sastavni dio strelišta – nastavlja nam Bertelović dodajući da će tada ovo strelište trajno biti spremno za natjecanja u obje discipline.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: