Postavljena ograda, a slijedi ugradnja opreme za lovački parkur

Autor: Jelenko Topić

PLETERNICA – Strelište po olimpijskim pravilima u selu Bzenica pokraj Pleternice, gdje će se i ove godine potkraj rujna održati državno natjecanje lovaca Hrvatske u disciplinama trap i parkur, ovih dana se priprema za taj veliki događaj.

– Postavljeno je 750 metara plastificiranog pletiva zajedno sa pripadajućim stupovima i ulaznim vratima tako da su ograđena tri hektara površine strelišta, a prije toga je napravljen servis kompletne opreme i strojeva na strelištu i to za lovački trap- kazao nam je potpredsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Branko Bertelović koji je zajedno sa  predsjednikom Nadzornog odbora tog saveza Radovanom Rotarom nadgledao izvođenje radova koje su obavljali radnici i mehanizacija požeške tvrtke „Promet građenje“, a uz organizaciju i pod stalnim nadzorom  Izvršnog odbora Županijskog lovačkog saveza. Ovdje su izmijenjeni dotrajali dijelovi opreme, te dograđena upravljačka elektronika za lovački trap u skladu sa propisima o lovnom streljaštvu. Sve to traje dva tjedna, a do sada je ukupno uloženo oko 40 tisuća kuna što su sredstva ovog saveza.

-Slijedi nabava opreme i strojeva za drugu streljačku disciplinu lovački parkur koja će se ugraditi prije natjecanja i biti sastavni dio strelišta – nastavlja nam Bertelović dodajući da će tada ovo strelište trajno biti spremno za natjecanja u obje discipline.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot