Postavljaju sedam hranilica u lovište

Autor: Jelenko Topić

PAKRAC – Lovna sezona je prošla dobro,  dosta smo se angažirali na prikupljanju sredstava za rad udruge, a nabavili smo sedam automatskih hranilica sa bačvama  koje postavljamo u lovište – istakao je na godišnjoj skupštini Lovne udruge „Psunj“ iz Pakraca predsjednik Antun Giacobi, te dodao da je bilo radova na lovačkoj kući u Šumetlici, gdje je održana skupština. Tu su završili dvije nadstrešnice, te uredili prateće objekte, a dovršena je dokumentacija za legalizaciju prije koje još predstoji postavljanje gromobranske instalacije.

Uz sve to pojačan je rad na prihrani divljači i pripremi hrane u vlastitoj režiji članova „Psunja“, preseljena je kukuruzana i kupljena još jedna pa su obje postavljene u dvorište i napunjene kukuruzom.

-Pripremamo uvođenje telefona i interneta u prostorije nakon čega ćemo postaviti nadzorne kamere i alarm radi zaštite od provala u naše objekte, a uskoro će biti izrađena web stranica „Psunja“ – najavljuje daljnje aktivnosti predsjednik Giacobi  izražavajući nezadovoljstvo što se malo lovaca ovog društva uključuje u sportske aktivnosti.

Rad skupštine pozdravili su predsjednik Lovačkog saveza Požeško-slavonske županije Zdravko Vujnović izrazivši zahvalnost za suradnju posebice kod organizacije lovno-kinoloških utakmica, te Mario Pierboni, načelnik Policijske postaje Pakrac koji je zatražio bolju suradnju sa udrugom radi suzbijanja krivolova.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot