Posne delicije dijelio gradonačelnik, zamjenik župana i požeški obrtnici (foto)

Autor: Požega.EU

DSC_0191POŽEGA – Obrtnička komora Požeško-slavonske županije, Udruženje obrtnika grada Požege i grad Požega povodom nadolazećih blagdana organizirali su akciju “1.000 radosti za građane Požege – svi ste pozvani”. Na toj blagdanskoj manifestaciji građanima je besplatno podijeljeno tisuću porcija pečenih ribica. Sve se to zbivalo u sklopu Božićnog sajma u požeškoj pješačkoj zoni

Porcija ribica i porcija razgovora s čelnim ljudima Grada i Obrtničke komore danas je bila u ponudi na požeškom Božićnom sajmu. Po odazivu građana, pun pogodak, pa organizatori nisu krili oduševljenje akcijom,  koja je, rečeno je, otvorila dobru tradiciju.

Grad Požega po tradiciji je grad obrtništva i trgovaca. Imamo odličan odnos i suradnju s obrtnicima. Drago mi je da su naši obrtnici pokrenuli ovu akciju kojoj smo se rado pridružili i to u vrijeme blagdana, u vrijeme kada se ljudi susreću po gradskim ulicama u dobrom raspoloženju. Ovo je još jedna dobra prilika da jedni drugima uputimo dobre želje u novoj godini koja će, nadam se biti bolja za sve nas – rekao je Vedran Neferović gradonačelnik Požege koji je stavivši “fertun” pomogao u spravljanju i podjeli delicija svojim sugrađanima.

/Foto: D.Mirković/

no images were found

Više iz kategorije