POSLOVNICA BONTECHA OTVORENA U SREDIŠTU POŽEGE: Sve u funkciji zdravlja sluha /FOTO/

Autor: 24sata.hr

Najveći Centar za slušna i govorna pomagala u nas, Bontech, s distributivnom mrežom diljem Hrvatske, svoju poslovnicu ovih je dana otvorio u Požegi. Smještena je u samom gradskom središtu, na Trgu Svetoga Trojstva na najfrekventnijoj lokaciji kako bi bila maksimalno dostupna građanima. Opremljena najsuvremenijom aparaturom za testiranje sluha, nudi bogatu ponudu slušnih pomagala uz potpuno besplatnu provjeru sluha, održavanje i čišćenje slušnih aparata te stručnu i kvalificiranu pomoć i savjete.
Uz zdravlje sluha, ova poslovnica pruža uslugu i osobama oboljelim od dijabetesa, osobito onima koje koriste praktične, sofisticirane senzore za stalnu kontrolu i mjerenje razine šećera u krvi. Do sada su bili najbliže dostupni u Slavonskom Brodu pa će identična ponuda u Požegi mnogima donijeti olakšanje.
U poslovnici se nude i popularni dodaci prehrani među kojima i oni za jačanje imuniteta u odraslih i djece, zdravlje sportaša, “antisress” i “beauty” program, naravno sve renomiranih proizvođača. Da usluga bude na najvišoj stručnoj i profesionalnoj razini brine se dvoje mladih Požežana, predstavnik Bontecha Filip Kordovan i voditeljica poslovnice, otoakustičarka Tamara Marjanović.

FOTO: D. Mirković

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88