Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

POSLOVNICA BONTECHA OTVORENA U SREDIŠTU POŽEGE: Sve u funkciji zdravlja sluha /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: 24sata.hr

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | POSLOVNICA BONTECHA OTVORENA U SREDIŠTU POŽEGE: Sve u funkciji zdravlja sluha /FOTO/ Požega.eu | POSLOVNICA BONTECHA OTVORENA U SREDIŠTU POŽEGE: Sve u funkciji zdravlja sluha /FOTO/

PRIJE 2 GODINE
TEKST: 24sata.hr

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Najveći Centar za slušna i govorna pomagala u nas, Bontech, s distributivnom mrežom diljem Hrvatske, svoju poslovnicu ovih je dana otvorio u Požegi. Smještena je u samom gradskom središtu, na Trgu Svetoga Trojstva na najfrekventnijoj lokaciji kako bi bila maksimalno dostupna građanima. Opremljena najsuvremenijom aparaturom za testiranje sluha, nudi bogatu ponudu slušnih pomagala uz potpuno besplatnu provjeru sluha, održavanje i čišćenje slušnih aparata te stručnu i kvalificiranu pomoć i savjete.
Uz zdravlje sluha, ova poslovnica pruža uslugu i osobama oboljelim od dijabetesa, osobito onima koje koriste praktične, sofisticirane senzore za stalnu kontrolu i mjerenje razine šećera u krvi. Do sada su bili najbliže dostupni u Slavonskom Brodu pa će identična ponuda u Požegi mnogima donijeti olakšanje.
U poslovnici se nude i popularni dodaci prehrani među kojima i oni za jačanje imuniteta u odraslih i djece, zdravlje sportaša, "antisress" i "beauty" program, naravno sve renomiranih proizvođača. Da usluga bude na najvišoj stručnoj i profesionalnoj razini brine se dvoje mladih Požežana, predstavnik Bontecha Filip Kordovan i voditeljica poslovnice, otoakustičarka Tamara Marjanović.

FOTO: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.