Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Posljednje zbogom Aniti i Kreši: Proglašen Dan žalosti, motoristi pripremaju dostojanstven ispraćaj

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Posljednje zbogom Aniti i Kreši: Proglašen Dan žalosti, motoristi pripremaju dostojanstven ispraćaj Požega.eu | Posljednje zbogom Aniti i Kreši: Proglašen Dan žalosti, motoristi pripremaju dostojanstven ispraćaj

PRIJE 1 GODINU
TEKST: D.K.

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

-Tuga je prevelika. Naša mala Općina ne pamti ovako tužne dane. Prije tjedan dana smo se oprostili od našeg Jakova, a sada se opraštamo od dvoje divnih mladih ljudi. U samo tjedan dana dvaput smo proglasili Dan žalosti. Ogromna tuga! - rekao nam je kratko Ivica Kovačević, načelnik općine Jakšić pred sam odlazak kod ožalošćene obitelji Kreše i Anite Vidović koji su tragično preminuli u nedjelju u Novim Mihaljevcima.

Tužnu sudbinu dvoje mladih ljudi i troje male djece i obitelji koje su ostale bez svojih najmilijih, ispisale su sekunde. Jer da se na njihovom povratku s vožnje motorom iz Velike sve dogodilo samo koju sekundu kasnije ili da baš u tom trenutku iz suprotnog pravca nije naišao automobil, danas bi možda sve bilo drugačije.

Od Anite i Kreše opraštaju se i članovi Moto kluba Tsunami s kojima su nerijetko išli na moto susrete, družili se i uživali u vožnjama motorom. Za Krešu kažu da je uvijek bio savjestan vozač i da je ovaj puta sudbina nemilosrdno uplela svoje prste.

-Uz dopuštenje članova obitelji organizirat ćemo posljednji ispraćaj motorima. Okupljanje je u 16 sati na benzinskoj pumpi Petrol u Požegi, u Osječkoj ulici na parkingu ispred kafića. Polazak za Jakšić je u 16:30 - objavljeno je na FB profilu moto kluba.

Dodaju da su, zbog upita članova više klubova iz cijele Hrvatske hoće li se organizirati humanitarna akcija kako bi se na neki način pomoglo djeci koja su ostala bez oba roditelja, dogovorili da svi oni koji žele, mogu novčanu pomoć uplatiti na račun brata od preminulog Kreše.

Mario Vidović, IBAN: HR3623400093206784467 Privredna banka Zagreb

Posljednji ispraćaj Kreše i Anite Vidović bit će u utorak 25.04.2023. u 17 sati na mjesnom groblju u Jakšiću.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo