„Posegana“ ljetnom pjesmom “Na na na” početkom rujna ide na „Aureafest“

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA – Nakon prva četiri zapažena singla, među kojima je i uspješnica „Doživotno tvoj“, te dobro posdjećenog valentinovskog koncerta u Gradskom kazalištu Požega, tamburaški sastav „Posegana“ snimio je novu pjesmu vrućeg ljetnog ritma, pamtljive melodije i naziva „Na na na“.

Tekst i glazbu napisao je Vjekoslav Hudeček, rođeni Požežanin i sadašnji član klape „Kampanel“dok se za aranžman pobrinuo trio u sastavu Zvjezdan Marjanović,Tomislav Jakobović i Željko Bošković. Ovu pjesmu šest veselih požeških tamburaša izvest će u svome gradu početkom rujna na „Aureafestu“.

Za izradu spota, ovaj put je bio zadužen mladi i perspektivni režiser iz Zagreba, Dario Lepoglavec, koji je za pjesmu napravio vrlo simpatičnu i razigranu video priču. Likove u spotu utjelovljuju mladi zagrebčani Andrea Gubić i Emil Pavlić. „Posegana“ ovim singlom najavljuje rad na albumu u izdanju Croatia Recordsa koji bi trebao izaći krajem ove godine. Riječ je o veseloj, vedroj i razigranoj pjesmi i nečemu potpuno novom iz male radionice požeškog sastava.

Spot za pjesmu prvi put nije sniman u Požegi, dečki su se preselili na lokacije u Đurđevcu i Zagrebu. Momci iz Posegane su se ovaj put pobrinuli da vas njihova pjesma sve raspleše, pa poslušajte i zapjevajte „Na na na“ s njima.

/Foto: Ilustracija, pozega.eu/

Komentiraj:

Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: