Poruke djece u balonima: Budite podrška svojoj djeci /FOTO/

Autor: D.K.

POŽEGA – Stop pedofiliji! Stop diskriminaciji! Stop nasilju! Ne zavidi na tuđem uspjehu! Budite podrska svojoj djeci!  – to je samo je dio poruka koje su djeca na Trgu sv. Terezije uputila u balonima svim starijima, označivši tako početak Dječjeg tjedna u Požegi.

Svečanom otvorenju i porukama djeci pridružio se i gradonačelnik Darko Puljašić, u pratnji svojih zamjenika Marija Pilona i Ferdinanda Trohe. 

-Želim vam, što drugo, nego da budete – djeca! Nemojte nigdje žuriti, sve ćete stići. Želim vam da što duže budete djeca, da što duže uživate sa svojim prijateljima, a Grad Požega i mi svi ostali bit ćemo ovdje za vas, kako bismo zajedno dobro živjeli u najljepšem gradu u Hrvatskoj  – poručio je djeci gradonačelnik Puljašić.

Trg sv. Terezije djeca su ispunila pjesmom i, držeći se za ruke u velikom krugu, zajednički poručila – Ljubav djeci prije svega! U programu je sudjelovala  Nika Sabljak, učenica Cesarićeve škole, monologom s kojim će predstavljati našu županiju na Hrvatskoj smotri stvaralaštva Društva Naša djeca u Poreču.

Program dječejg tjedna nastavlja se i idućih dana: sutra prezentacijom ” Želim volontirati – kako se uključiti ” u knjižnici OŠ Dobriše Cesarića, u četvrtak je tema – Pridonošenje djece življenju u ljepšem okruženju također ispred OŠ  Dobriše Cesarića, u petak je program na Rekrecijskom – Pokaži što znaš -, a u subotu odlazak na izlet na Požešku goru i zatvaranje Dječjeg tjedna.

Više iz kategorije