Popularna i izuzetno gledana Otvorena televizija iz Zagreba i ove godine u udarnom terminu blagdana Božića emitira snimku Festivala Zlatni glas Zlatne doline iz Kaptola!

Autor: Jelenko Topić

-Poštovani, javljam da bismo rado odemitirali koncert 25.12.2022. u 11.30 sati – poruka je koju je sredinom ovog mjeseca organizatorima Festivala tamburaških pjesama Zlatni glas Zlatne doline, održanog početkom svibnja u Kaptolu, uputila Ana Uremović, bacc. rel. publ. koordinatorica programa Otvorene televizije iz Zagreba.

Ovogodišnji Zlatni glas zlatne doline, kao snimku je kroz protekle mjesece emitiralo i repriziralo petnaestak televizija iz naše, te susjednih zemalja.

Otvorena televizija, kao najpopularnija i najgledanija na području glavnog grada naše zemlje, te zagrebačke županije i šireg područja Turopolja, Prigorja, Banovine, Korduna, Posavine, Zagorja i Žumberka, za svoje gledateljstvo premijerno emitira snimku festivala na blagdan Božića i to u terminu od 11.30 sati.

Ista televizija i prošle je godine emitirala snimku kaptolačkog festivala na Blagdan Božića što je zasigurno udarni termin, a to čine i ove godine.

Program OTV-a putem zemaljskog emitiranja može pratiti više od 1,5 milijun gledatelja, te još dodatno tisuće ljudi na kablovskih platformama u cijelom svijetu što će sigurno doprinijeti daljnjoj popularizaciji Zlatnog glasa Zlatne doline, te njegovih ovogodišnjih izvođača i 23 izvedene pjesme.

Inače navedena televizija dugi niz godina emitira snimku tog festivala kroz ostvarenu suradnju sa upravom Zlatnog glasa Zlatne doline, odnosno čelništvom Općine Kaptol.

Ponavljamo što smo napisali prošle godine za ovakvu odluku uredničke ekipe OTV-a – Bravo!

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek