Pop pjevač pleterničkih korijena Robert Dolovčak snimio novu pjesmu veselog ljetnog ugođaja

Autor: Jelenko Topić

Mladi pop pjevač Robert Dolovčak poznatiji kao LC Lunatic, rodom Pleterničanin, snimio je novu pjesmu pod nazivom „Za tebe živim“, za koju je muziku i tekst pisao Tihomir Kožina. Do sada je snimio nekoliko skladbi,  a ovaj singl izlazi pod okriljem izdavačke kuće Hayat Production.

-Pjesma je ljetnog, veselog i plesnog karaktera. Želim slušatelčjima poručiti da uživaju u ljetu i dobrim, veselim, rasplesanim notama koliko god je to moguće u ova vremena – rekao je Robert.

Na pjesmi, Robert je sarađivao sa dugogodišnjim prijateljima i umjetnicima! Producent pjesme i aranžer je Alen Mozer, koautor aranžmana i instrumentarija je Alvaro Trošić. Za postprodukciju zadužen je bio Ivan de Loco – DJ Suvy. Za novi singl upriličen je i adekvatan video spot.

-Želio sam da spot bude drugačiji od svega što možete vidjeti na našoj sceni. Poklonio sam mu notu nečega drugačijeg i originalnijeg, a ne samo klasičnog video spota gdje bi tema bila sam tekst pjesme. Spot je adekvatan i za stariju, ali i mlađu ekipu – istakao je Robert, dodavši da se nada kako će njegov singl naći put do slušaoca.

Rođen je 1981. godine u Pleternici. Živi u Njemačkoj 13 godina. Glazbom se počeo baviti sa osam godina, a uvijek je slušao svoje idole : Tutti Frutti, Duo pegla, Senna M, Sandi i ostali veliki pjevači 80-tih i 90-tih godina. Robert je bio na raznim događajima kao što su DSDS Njemački popstar kod Detlefa, D sost i slični. San mu je glazba i htio bi uspjeti u Hrvatskoj. Prije je snimao na engleskom, ali zbog toga odlučio se snimanju na hrvatskom jeziku od 2011. godine.

Poslušajte novi singl „Za tebe živim“ OVDJE.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek