Ponovo se sastali nakon dvije pandemijske godine /FOTO/

Autor: D.M.

Članovi Udruge umirovljenika Hrvatske elektroprivrede Podružnice Požega ponovo su se nakon dvije pandemijske godine sastali na tradicionalnom blagdanskom druženju. Njih šezdesetak okupilo se u Restoranu Zlatni lug u Emovcima gdje su se u srdačnom razgovoru podsjetili na prošla vremena i rad u tvrtki, događaje između dvije skupštine, a neizostavna tema je bio nogometni susret reprezentacije i Argentine.

Pozdravljajući okupljene i čestitajući nadolazeće božićne i novogodišnje blagdane skup je otvorio Mile Galić, predsjednik Udruge. On je naglasio da unatoč pandemiji  Covida 19 bilo je niz aktivnosti  a najznačajnije je okupljanje većine umirovljenika prvog i trećeg petka svakog mjeseca u društvenim prostorijama unutar ekonomskog dvorišta HEP-a u Požegi. Bilo je i nekoliko izleta u Daruvar i druga termalna lječilištima, a upriličen je i posjet  Hidroelektrani „Munjara“ u Kuzmici.

Čestitkama se pridružio i Željko Polak, direktor požeškog HEP-a te upoznao umirovljenike da se njihove mlađe kolege koje su ih zamijenile na radnim mjestima najviše bave poslovima oko ugradnje sunčanih panela i zamjenom starih električnih novim elektroničkim brojilima u domaćinstvima.

Zanimljivost je da su u ovoj Udruzi članovi Katica, stara 91 godinu i njen sin Tomo Martinčić oboje umirovljenici HEP-a.

Kao i uvijek Zlatni lug je upriličio više nego dobru gastronomsku ponudu.

Tekst i foto: D. Mirković

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek