Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

PONOVO IZBOR: Matica umirovljenika Požeške županije nedavno je izabrala čelnike, no sada se opet biraju!

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | PONOVO IZBOR: Matica umirovljenika Požeške županije nedavno je izabrala čelnike, no sada se opet biraju! Požega.eu | PONOVO IZBOR: Matica umirovljenika Požeške županije nedavno je izabrala čelnike, no sada se opet biraju!

PRIJE 2 TJEDNA
TEKST: Jelenko Topić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

Umjesto Nediljka Nenadića za predsjednika je izabran Slavko Glavaš iz Jakšića, zatim umjesto potpredsjednika Vlade Grgića(Brestovac), novi potpredsjednik je Nenadić dok je dosadašnji tajnik Stjepan Erjavac ostao i nadalje na toj dužnosti.
To se dogodilo sredinom ovog mjeseca na izbornoj skupštini Matice umirovljenika Požeško-slavonske županije. No, ovih dana skupštinarima je stigao poziv za izvanrednu izbornu skupštinu 4. travnja u Jakšiću što znači da prethodna nije priznata u nadležnoj državnoj instituciji!
-Na sjednici izborne skupštine MU PSŽ koja je održana 11. 3. 2024. prilikom rasprave o dnevnom redu Mate Štimac je predložio dopunu dnevnog reda s prijedlogom kandidiranja još jednog kandidata za predsjednika, što nakon glasovanja nije usvojeno. Mate Štimac je zbog toga podnio prigovor nakon održane Skupštine. Budući da je Izvršnom odboru istekao mandat, to ovu Skupštinu saziva inicijativni odbor koji čine članovi matica, a u skladu s člankom 22.Statuta MU PSŽ – stoji u pozivu.
Dnevnim redom predlaže se izbor predsjednika, potpredsjednika, tajnika i Nadzornog odbora, te glasovanje o prijedlozima.


Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo