Ponosan sam na dosadašnje i pun energije za buduće projekte

Autor: PROMO

….Poštovane građanke i građani               Požega je vaš i moj dom. Od rođenja do potpune zrelosti ona je uvijek bila grad u kojem sam sanjao i sanjario, ali i grad u kojem sam imao snage, hrabrosti, volje i odgovornosti te snove pretvoriti u zbilju.                                                

Stoga sam i slobodan podsjetiti na neke  svoje projekte za koje smo izradili projektnu dokumentaciju, ishodili dozvole, kandidirali ih, osigurali sredstva, dovršili-ili upravo čekaju da ih dovršimo, odnosno projekte koje smo izlobirali:  od novog Vatrogasnog doma, Glazbene škole, Gradske knjižnice i čitaonice, Gradskog muzeja, Gradskog kazališta, Sportske dvorane, zgrade Veleučilišta, Stare svilane, Kolodvorske zgrade i okoliša, izgradnje i rekonstrukcije cesta i gradskih žila kucavica – Orljavske, Matice Hrvatske, Sokolove i preko Vrhovaca do Kapele,  Sv. Roka, Zagrebačke, Industrijske, Cirakijeve, Vukovarske, Njemačke, Dubrovačke, Primorske, Priorljavske i inih drugih ulica Grada kao i svih šest jedino postojećih rotora, treba ih još, šetnica i pješačkih mostova, stotine parkirališnih mjesta i 30-tak kilometara javne rasvjete, obnovljenih fasada i pročelja, Židovskog groblja i novog groblja Krista Kralja, osposobljenih novih izvora pitke vode i 99%-tne snabdjevenosti građana pitkom vodom, centralni uređaj za pročišćavanje otpadnih voda s 98%-tnim priključenjem na odvodnju i uspostavljenoj kvalitetnoj skrbi o otpadu, riješili stambena pitanja svih HRVI, potpore poduzetnicima i poljoprivrednicima. Podsjećam i na uvođenje Gradskog prijevoza, na lobiranje za obnovu željezničkih pruga Požega – Velika i Pleternica – Čaglin ili pak lobiranje za opstanak naše vojarne i proširenje Središta za obuku i na doktrinu logistike, te osnivanje dočasničke škole, četrdeset milijunskog ulaganja u Požešku bolnicu i tridesetak što obnovljenih a što novih  spomenika naše kulturne i sakralne baštine od Kužnog pila, sv. Ivana Nepomuka, Imaculate pa do Tesle, Sare, Andrije Štampara i Matka Peića. Podsjećam i kako smo prvi u RH uveli prijem i darivanje novorođenih sugrađana, Valentinovsko slavlje za 50 godina braka i toplinu druženja onih koji nemaju svog bračnog druga. Isto tako svojim odnosom i skrbi za djecu među prvima smo dobili priznanje – Grad prijatelj djece, a posebno sam ponosan na svoju uvijek iskazivanu blizinu siromašnima, bolesnima i onima u potrebi, na dječji smijeh i drhtavi ali radostan stisak ruke naših starijih sugrađana jer svi oni čine mozaik našeg Grada, mozaik ljubavi, života i stvaranja.

Poštovane građanke i građani,                                                                                             

Ovo su samo neka podsjećanja ispunjena ponosom, a planove za naredno razdoblje prezentirat ćemo u našoj knjižici koja će vam biti dostavljena na kućne adrese, u slijedećem broju ovog lista, na stranicama portala i u ostalim medijima.

U nedjelju 21.svibnja izlazimo na izbore. Vjerujem da nam je izbor isti, da smo na istom putu – želimo Požegu u kojoj će se živjeti bolje !

Idemo  zajedno i na izbornom  listiću  zaokružimo:  za gradonačelnika broj 6  i za izuzetno važno gradsko vijeće, također broj 6.

Zdravko Ronko    

kandidat za gradonačelnika                                                                                      

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot