Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Polufinalisti 30. BMNT “Požega 2021” su Cor-Caffe bar Colosseum, Caffe bar Vertigo, Caffe bar Rubikon i Caffe bar Samson

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prilagodba teksta
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED
Požega.eu | Polufinalisti 30. BMNT “Požega 2021” su Cor-Caffe bar Colosseum, Caffe bar Vertigo, Caffe bar Rubikon i Caffe bar Samson Požega.eu | Polufinalisti 30. BMNT “Požega 2021” su Cor-Caffe bar Colosseum, Caffe bar Vertigo, Caffe bar Rubikon i Caffe bar Samson

PRIJE 2 GODINE
TEKST: Leon Tomić

Prilagodba teksta ▼
VELIČINA SLOVA
RAZMAK IZMEĐU SLOVA
RAZMAK IZMEĐU RIJEČI
PRORED

POŽEGA – Pred dobro ispunjenim tribinama Sportske dvorane Tomislav Pic jučer su odigrane četvrtfinalne utakmice 30. Božićnog malonogometnog turnira “Požega 2021”. U prvom četvrtfinalu Cor – Caffe bar Colosseum je rezultatom 4:1 bio bolji od MNK Autodijelovi Tokić. Renato Rumbak zabio je u 5. minuti za 1:0, a isti igrač povisio je vodstvo u 8. minuti pogotom za 2:0.

Na 2:1 smanjio je Mislav Brnčić u 17. minuti. U drugom dijelu Cor – Colosseum je preko Franje Matkovića u 23. i Matije Ezgete u 30. minuti došao do vodstva od 4:1 što je bio i konačni rezultat utakmice.

Vallis Aurea je protiv Caffe bara Rubikon povela u 10. minuti lijepim pogotkom Mateja Sivrića koj je jakim udarcem s desetak metara svladao vratara Marka Maričevića. Na 1:1 izjednačio je Tomislav Marijanović u 24. minuti. U 39. minuti Rubikon je iz penala koji je realizirao Nikola Eller došao do konačnih 1:2.

Caffe bar Vertigo je pobijedio Autoservis Gile rezultatom 4:0. Ivica Pavić je lijepim prizemnim udarcem s desetak metara u 12. minuti svladao vratara Tina Mršića za 1:0 Vertiga. U 15. minuti Pavić je iz blizine zabio za 2:0, a na 3:0 povisio je Domagoj Ivanagić u 18. minuti. U drugom dijelu Vertigo je čuvao rezultat, a na samom kraju Matej Mitrović je 40. minuti pogodio prazna vrata za konačnih 4:0 nakon što su igrači Autoservisa Gile izvadili vratata i igrali s igračem više u polju.

U posljednjoj utakmici Caffe bar Samson je bio bolji od MNK Redoksa rezultatom 4:1. Kristijan Katušić je već u 3. minuti liijepim pogotkom doveo Redokse u vodstvo, a na 1:1 izjednačio je četverostruki najbolji strijelac tunira Tomislav Žuljević u 10. minuti.

Mario Pavelić je 16. minuti topovskim udacem iz kaznenog udarca s 10 metara zabio za vodstvo Samsona nakon što su Redokki skupili 6 prekršaja. Mario Ćubel je u 26. minuti povisio vodstvo pogotkom za 3:1, a konaćnih 4:1 postavio je Gabrijel Boban u 40. minuti.

Večeras su na programu dvije polufinalne utakmice. Od 20,00 sati sastaju se Cor Caffe bar Colosseum – Caffe bar Vertigo, a od 21,00 sat Caffe bar Rubikon – Caffe bar Samson. 

Prije četvrtfinala seniora odigrane su polufinalne utakmice veterana. Caffe bar Alibi poražen je od Alabame rezultatom 0:2, a oba pogotka postigao je Branko Sadilek (4. i 26. minuta). U susretu gdje je Alibi imao inicijativu, mnogo šuteva i prilika posebno se istakao vratar Alabame Dario Pažin koji je bio nesavladiv. Alabama je prijetila iz kontri, Alibi je imao inicijativu, ali na kraju nije uspio postići pogodak 30 minuta.

U drugom polufinalu Wiener osiguranje je protiv MNK Birtijca povelo golovima Tomislava Renke u 2. i Maria Ergotića u 7. minuti. Na 2:1 smanjio je Milan Adžić u 15. minuti. U drugom dijelu Wiener je pogocima Tomislava Renke u 17. i Tomislava Topalovića u 21. osigurao pobjedu i konačnih 4:1

30. BMNT “POŽEGA 2021” – RASPORED UTAKMICA

Vallis Aurea – Caffe bar Rubikon 1-2 (Matej Sivrić / Tomislav Marijanović, Nikola Eller)

Caffe bar Vertigo – Autoservis Gile 3-0 (Ivica Pavić 2, Domagoj Ivanagić, Matej Mitrović)

Caffe bar Samson – MNK Redoksi 4-1 (Tomislav Žuljević, Mario Pavelić, Mario Ćubel, Gabrijel Boban / Kristijan Katušić)

Petak, 07. 01. 2022. – 9. dan – Polufinale

20,00 Cor Caffe bar Colosseum – Caffe bar Vertigo

21,00 Caffe bar Rubikon – Caffe bar Samson

Subota 08. 01. 2022. – 10. dan – Finale

19,00 Utakmica za 3. mjesto – Veterani Caffe bar Alibi – MNK Birtijca

19,40 Utakmica za 3. mjesto – Seniori

20,30 Finale – Veterani Alabama – Wiener osiguranje

21,10 Finale – Seniori

izvor: Sportalo.hrOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.