Policijski službenici požeško-slavonske policije ponovno ostvarili sjajne rezultate u sportskim aktivnostima

Autor: PU požeško-slavonska

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji na 8 kilometara policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila treće, dok je David Jelušić bio na drugom mjestu u kategoriji na 24 kilometra

blank
David Jelušić, policijski službenik Interventne jedinice policije, Dragana Peula Marinović, policijska službenica PP Pleternica i Zdravko Matičević policijski službenik PP Pakrac [Foto: Ante Krstanović]

U subotu 10. rujna 2022. u mjestu Sovski Dol održana je utrka „Sovsko jezero trail“  u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović, policijski službenik Interventne jedinice policije David Jelušić  te policijski službenik PP Pakrac Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je kod jezera. Trčalo se dvije kategorije – veliki trail: 24 kilometra i mail trail: 8 kilometara, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji na 8 kilometara policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila treće, dok  je David Jelušić bio na drugom mjestu u kategoriji na 24 kilometra. Zdravko Matičević je u muškoj konkurenciji na 8 kilometara bio devetnaesti.

Čestitamo našim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima  i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!

Više iz kategorije

 
blank

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek