Policijski službenici ovog vikenda u velikoj akciji….

Autor: D.K.

Tijekom cijelog tjedna policijski službenici provode pojačan nadzor na poštivanju svih prometnih propisa, a najviše je usmjeren na korištenje sigurnosnog pojasa

-Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama naše županije stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa – navodi se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Policija tijekom vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Isto tako ciljano će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Također će se  u noći sa subote na nedjelju, 14./15. ožujka 2020. provoditi  preventivno-represivna akcija pojačanog nadzora vozača pod utjecajem alkohola i droga.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88