Policijski službenici ovog vikenda u velikoj akciji….

Autor: DK

Tijekom cijelog tjedna policijski službenici provode pojačan nadzor na poštivanju svih prometnih propisa, a najviše je usmjeren na korištenje sigurnosnog pojasa

-Pojačani nadzor, vodeći računa da se ne stvaraju zastoji u odvijanju prometa, policijski službenici će provoditi na više nadzornih mjesta na cestama naše županije stoga upozoravamo vozače da se pridržavaju prometnih propisa – navodi se u priopćenju Policijske uprave požeško-slavonske.

Policija tijekom vikenda nastavlja s poduzimanjem pojačanih aktivnosti usmjerenih na sprječavanje i sankcioniranje najtežih prometnih prekršaja, a posebno će se nadzirati i sankcionirati vožnja pod utjecajem alkohola, vožnja nedopuštenom brzinom, nepropisno korištenje mobitela tijekom vožnje, te korištenje sigurnosnog pojasa u vozilima, ali i svi ostali prekršaji u cestovnom prometu.

Isto tako ciljano će se provoditi nadzor recidivista odnosno višestrukih počinitelja prekršaja prema kojima će se primjenjivati sve zakonom propisane mjere.

Također će se  u noći sa subote na nedjelju, 14./15. ožujka 2020. provoditi  preventivno-represivna akcija pojačanog nadzora vozača pod utjecajem alkohola i droga.

Upozoravamo sve sudionike u prometu da se pridržavaju prometnih propisa.

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: