Policija traga za počiniteljima prometnih nesreća

U vremenskom razdoblju od 31. siječnja od 15.30 sati do 01. veljače 2018., u 06.15 sati, u Požegi, u ulici Vanje Radauša na parkirališnom prostoru, nepoznati je vozač nepoznatim vozilom udario u nepropisno parkirani teretni automobil marke „Citroen“ požeških registarskih oznaka vlasništvo pravne osobe sa područja grada Požege, kojega je parkirao 60-godišnjak, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Vozaču nepropisno parkiranog teretnog automobila izdano pisano upozorenje zbog prekršaja nepropisnog parkiranja, dok policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U četvrtak 01. veljače 2018., u 13.25 sati, u Novom Štitnjaku, nepoznati je vozač upravljao nepoznatim vozilom sa kojega je pao teret – drvene letvice i to prilikom mimoilaženja s osobnim automobilom marke „Ford“ požeških registarskih oznaka s kojim je upravljao 29-godišnjak te ga oštetile, a potom napustio mjesto događaja da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao. Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

Pozivamo građane da ukoliko imaju korisnih informacija o gore navedenim događajima kao i ranije evidentiranim gdje počinitelji nisu pronađeni da se jave policiji na 192 ili policijskim službenicima na terenu.

0 Comment