Požega.eu

Policija službeno potvrdila: Profesorica (41) s Veleučilišta nanijela je tjelesne ozljede radnoj kolegici

PRIJE 1 GODINU
D.K.

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Policija službeno potvrdila: Profesorica (41) s Veleučilišta nanijela je tjelesne ozljede radnoj kolegici Požega.eu | Policija službeno potvrdila: Profesorica (41) s Veleučilišta nanijela je tjelesne ozljede radnoj kolegici

PRIJE 1 GODINU
D.K.

Pisali smo o "makljaži" na Veleučilištu. Slučaj, čini se, dobiva i sudski epilog. Prema tada dobivenim informacijama došlo je do tučnjave na Veleučilištu u Požegi kada je jedna profesorica fizički napala kolegicu.

Nakon tog nemilog događaja uslijedile su prijave, a jedna profesorica je zatražila liječničku pomoć u požeškoj bolnici. U taj se slučaj uključila i policija koja je dovršila kriminalističko istraživanje i vezano za to poslala kroz dnevnu informaciju priopćenje koje prenosimo u cijelosti.

Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 41-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Pleternice koju se sumnjiči da je počinila kazneno djelo „Tjelesna ozljeda“. Naime, osumnjičena je dana 31. kolovoza 2022. oko 12 sati u Požegi u prostorijama visokoškolske ustanove verbalno i tjelesno napala 41-godišnjakinju koja je tom prilikom lakše ozlijeđena.

-Vezano za navedeno kazneno djelo slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu kao nadopuna kaznene prijave - potvrdili su iz Policijske uprave požeško-slavonske.Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.