Policija i Autoklub Požega iznenadili pripadnice ljepšeg spola: “Mislila sam da sam napravila neki prekršaj, a onda sam se ugodno iznenadila” /FOTOGALERIJA/

Autor: DK

Bili su vidno raspoloženi policijski službenici, s osmjehom na licu i nisu imali namjeru represivno djelovati prema osobama ljepšeg spola koje su se nalazile za upravljačem vozila. Unatoč tomu kod većine njih se vidjela namrštenost, a neke su se pitale, ma što sad oni hoće.

Kad su im policijski službenici rekli razlog zaustavljanja, čestitali im Međunarodni dan žena i poklonili reflektirajući prsluk tek se onda vidjelo veliko olakšanje na njenim licima. Slijedilo je još jedno oduševljenje. Predsjednik Autokluba Požega je također imao poklon za vozačice – ružu što je bio još jedan razlog za njihovo zadovoljstvo.

-Vidim policijsku stop tablicu ispred sebe i pitam se što sam sad naplavila. Zaustavljam se na mjestu gdje mi je pokazao policijski službenik i na njegov mu zahtjev dajem dokument. Kulturno me zamolio da iziđem iz vozila što sam i učinila. Mislim se ponovno nije valjda da sam počinila nekakav prekršaj. Uvjerena sam bila da nisam, al bila sam tonalno zbunjena kad sam vidjela još i novinare. Uslijedilo je ugodno iznenađenje, policajac mi je čestitao Međunarodni dan žena i na poklon dao reflektirajući prsluk. Poklonima nije bio kraj, prišao mi je jedan gospodin u civilu i poklonio ružu i on mi je čestitao. Ugodno sam se iznenadila i sve je dobro prošlo – rekla nam je jedna vozačica koja nije željela previše pozirati pred foto objektivom.

Glasnogovornici Policijske uprave požeško-slavonske Nikolini Janković predsjednik Autokluba Požega Mirko Babić poklonio je ružu i čestitao joj Međunarodni dan žena što je i za nju bio ugodan trenutak.

-Kao što vidite današnja akcija je preventivnog karaktera. U suradnji s Auto klubom Požega policijski službenici vozačicama dijele ruže i reflektirajuće prsluke – rekla je Nikolina Janković, glasnogovornica Policijske uprave požeško-slavonske.

Foto: D. Krstanović

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci: