Požega.eu

Policajka Dragana Peula Marinović osvojila prvo mjesto, a Zdravko Matičević u jakoj konkurenciji šesto /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Policajka Dragana Peula Marinović osvojila prvo mjesto, a Zdravko Matičević u jakoj konkurenciji šesto /FOTO/ Požega.eu | Policajka Dragana Peula Marinović osvojila prvo mjesto, a Zdravko Matičević u jakoj konkurenciji šesto /FOTO/

PRIJE 1 GODINU
PU POŽEŠKO-SLAVONSKA

U ženskoj konkurenciji policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila prvo, dok  je Zdravko Matičević bio na šestom mjestu u kategoriji MUP muškarci

U subotu 21. svibnja 2022. u Virovitici je održana trail utrka "Litice oko Virovitice"  u kojoj su sudjelovali policijski službenici PU požeško-slavonske, policijska službenica PP Pleternica Dragana Peula Marinović te policijski službenik PP Pakrac Zdravko Matičević. Start i cilj utrke bio je ispred društvenog doma u Svetom Đurađu, a staza je vodila pitomim obroncima Bilogore do Virovitičkih ribnjaka i nazad. Trčalo se u tri kategorije – na 7, 15 i 25 km, u ženskoj i muškoj konkurenciji.

U ukupnom poretku u ženskoj konkurenciji policijska službenica Dragana Peula Marinović je osvojila prvo, dok  je Zdravko Matičević bio na šestom mjestu u kategoriji MUP muškarci.

Čestitamo našim policijskim službenicima na ostvarenim rezultatima  i vjerujemo da će i dalje nastaviti nizati sjajne sportske rezultate!

Ocijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.