Polako ljudi, godišnji su: Semafori ne rade više od mjesec dana, građani šize, Hrvatske ceste odmaraju

Autor: DK

blankPOŽEGA – Više je od mjesec dana otkako ne rade semafori na raskrižju ulica Osječke i Industrijske te 50-ak metara dalje i na raskrižju kod Konzuma. Svakodnevno se u prometu stvara velika gužva, a vozači već gube živce čekajući njihov popravak.

Doznajemo da požeška Gradska uprava svakodnevno pritišće Hrvatske ceste da otklone kvar i semafore stave u funkciju. Prema svemu sudeći ti “pritisci” ne uspijevaju.

blankI sami smo svjedoci problema na raskrižjima gdje semafori ne rade te se stvaraju velike kolone vozila. Unazad nekoliko dana u redakciju nam se javljaju naši čitatelji, vozači koji više nego negoduju pitajući se koliko treba da se kvar otkloni.

blankPokušali smo doći do bilo kakvih informacija u Hrvatskim cestama, ali bezuspješno. Odgovornost se prebacuje s jednih na druge, upućuju nas na glasnogovornicu do koje smo uspjeli telefonski doći i od nje zatražili odgovor kojeg nismo dobili do pisanja ovog članka.

Neslužbeno doznajemo da se radi o većem kvaru što nikako ne bi trebao biti razlog tolikom dugotrajnom popravku.

Koliko će Požežani i svi oni drugi vozači koji prolaze kroz Požegu trebati čekati da se normalizira promet na kritičnim raskrižjima teško je za predvidjeti. Neslužbeno doznajemo da su oni koji bi trebali taj problem riješiti na godišnjem odmoru. Čemu žurba…ionako nitko neće odgovarati za ovaj neviđeni javašluk.

blank blank

close

Prijavi se na tjedni Newsletter!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Translate »
Postavke kolačića