Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu
ODRŽAN 47. KUP „VALLIS AUREA“

Pojedinačno i ekipno prvo mjesto na jezeru u Zarilcu osvojili ribiči „Karasa“ iz Šaga

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: I. Tomić
FOTO: I. Tomić

Na održanom 47. Kupu „Vallis Aurea“ u lovu ribe udicom na plovak na jezeru u Zarilcu sudjelovalo je 15 ekipa i 48 natjecatelja iz Požeško-slavonske, Brodsko-posavske, Osječko-baranjske i Virovitičko-podravske županije. Ovo ribičko natjecanje organizirao je Županijski športsko ribolovni savez, a domaćin je bio ŠRD Londža iz Zarilca. Po vrlo vrućem sunčanom danu natjecalo se od 9.30 do 13.30 sati, a nakon vaganja ulova proglašeni su rezultati.


Prigodnim pozdravnim riječima natjecateljima su se obratili predsjednik ŠRD „Londža“ Ivan Aračić, zamjenik gradonačelnice Domagoj Katić i predsjednik Županijskog ŠRS-a Davor Jandroković. U pojedinačnoj konkurenciji prvo mjesto osvojio je Sandi Matijašević sa 14.320 bodova iz Udruge športskih ribolovaca „Karas“ iz Šaga, drugi je Igor Kovačević (7000) iz Ribolovne športske udruge „Udica“ iz Donjeg Miholjca, a treće mjesto zauzeo je Jovica Beneš (5000) iz Osječkog ribolovnog športskog kluba iz Osijeka.


U ekipnoj konkurenciji pobjednik je „Karas“ iz Šaga s ulovom ukupne težine 23.045 g, s najvećim pojedinačnim ulovom 14.320 g. Druga je ekipa „Udice“ (19.210 g) iz Donjeg Miholjca, a treće mjesto osvojila je ekipa „Linjak“(13.555 g) iz Zdenaca. Najuspješnijim pojedincima po pojedinim sektorima(A,B, C), plasiranim od prvog do trećeg mjesta, uručene su medalje, a pehari za ukupni pojedinačni i ekipni plasman. Sudački posao korektno je odradio vrhovni sudac Boris Marković iz Požege. Poslije proglašenja rezultata, za sve sudionike natjecanja organiziran je ručak.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo