Požega.eu

Pohvaljeno dvadesetak policajaca i službenika, a zahvalnice za suradnju primili Lovački savez županije i OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Prijavite se da možete ocijeniti članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Požega.eu | Pohvaljeno dvadesetak policajaca i službenika, a zahvalnice za suradnju primili Lovački savez županije i OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva /FOTOGALERIJA/ Požega.eu | Pohvaljeno dvadesetak policajaca i službenika, a zahvalnice za suradnju primili Lovački savez županije i OŠ Zdenka Turkovića iz Kutjeva /FOTOGALERIJA/

PRIJE 1 GODINU
JELENKO TOPIĆ

Nakon što su položeni vijenci i zapaljene svijeće kod Spomenika poginulim braniteljima u Požegi, te služena misa u crkvi svetog Lovre proslava Dana policije i nebeskog zaštitnika svetog Mihovila nastavljena je svečanom akademijom. Nazočili su požeško-slavonska županica Antonija Jozić, gradonačelnik Požege Željko Glavić, gradonačelnik Kutjeva Josip Budimir, zamjenik gradonačelnice Pleternice Domagoj Katić, predsjednik Gradskog vijeća Pakraca Miroslav Ivančić, te predstavnici gradskih institucija i braniteljskih udruga.

-Stanje sigurnosti u županiji je na visokoj razini, ostvarena je razriješenost kaznenih djela od 90,5 posto što je prvi puta iznad 90 pa smo u vrhu uprava u zemlji – kazao je obraćajući se nazočnima načelnik Policijske uprave požeško-slavonske Željko Grgić i dodao da su ovdašnji policajci angažirani u svim dijelovima države počevši od zaštite granica, osiguranja događaja itd.

Čestitajući blagdan gradonačelnik Željko Glavić je istakao da su rezultati rada policije dobri pa se građani osjećaju sigurno, a županica Antonija Jozić je podsjetila da su prvi dragovoljci u ratu bili upravo policajci. Dodala je da policija dobro obavlja svoju zadaću pa su građani  sigurni.

Načelnik Policijske uprave za profesionalno, odgovorno i stručno postupanje pohvalio je niz policijskih službenika. To u Marko Gašpar, Tomislav Pamuklić, Vlado Alerić, Josip Vidović, Zlatko Vuzem, Goran Kuba, Mario Devčić, Mario Solina, Ilija Dadić, Željko Mijatović, Ivica Ivanika, Valentina Malogorski, Siniša Babić, Ružica Štimac, Vesnu Sić, Zoran Musil, Lidija Valentić i Nikolina Janković.

Zahvalnice za dugogodišnju dobru suradnju dodijeljene su Lovačkom savezu Požeško-slavonske županije i Osnovnoj školi Zdenka Turkovića iz Kutjeva.

Tijekom akademije himnu, te nekoliko instrumentalnih skladbi izveli su učenici Glazbene škole Požega.

Foto: D. MirkovićOcijenite članak

Prijavite se da možete ocijeniti ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovaj članak. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

POŽEGA VREMENSKA PROGNOZA
Izdvojeno
Novo