Požega.eu
Promjena teme
Prijava
Pretraži Požega.eu

Pogled iz zraka na ʼNajduži gastro stolʼ u Velikoj (FOTOGALERIJA)

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Prijavite se da možete ocijeniti galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

PRIJE 1 MJESEC
TEKST: D. Krstanović
FOTO: Ante Krstanović

Pokušavamo kroz fotogaleriju dočarati još jednu u nizu od gastro manifesatacija "Najduži stol" u Velikoj za koju se raznolikost s gastro specijalitetima pobrinulo više od 60 izlagača na stolu dužem od 300 metara. Na stolovima su se našli različiti specijlaiteti kako s kontinentalne Hrvatske tako i oni s Jadrana, ali i susjednih te EU zemalja.


U svakom slučaju Turistička zajednica Zlatni Papuk, KUD „Ivan Goran Kovačić“ i Općina Velika zaslužuju svaku pohvalu za još jednu, 13. po redu gastro manifestaciju.


-Broj posjetitelja ali i registracijske oznake vozila pristiglih iz svih krajeva Hrvatske pa i šire, potvrđuju kako je riječ o priči koja se, sve više, učvršćuje na gastro-turističkoj karti Hrvatske, jer, ljudi vole dobro pojesti i popiti, a spoj različitih kultura i gastronomija najveće je bogatstvo. Uz brojne tradicionalne goste, naše drage prijatelje, iz godine u godinu, pristižu i neki novi, kako iz naše zemlje, tako i onih susjednih, što manifestaciji daje i međunarodni karakter. Osim toga, prilika je ovo da kroz ekološku ambalažu u kojoj poslužujemo pripremljenu hranu, osvijestimo i važnost čuvanja prirode, što je i moto cijele destinacije i shvatimo kako je sve ovo što imamo, neprocjenjivo. Uz dodatne pripremljene sadržaje, vola na ražnju kojeg sponzorira Općina Velika i zbog kojeg nitko, siguran sam, neće ostati gladan a potom i koncert Cecilije manifestacija je ovo zbog koje valja navratiti u Veliku - rekao je direktor Turistička zajednica Zlatni Papuk Tomislav Galić.Ocijenite galeriju

Prijavite se da možete ocijeniti ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.

Prijavite se da možete komentirati ovu galeriju. Ako još niste registrirani, registrirajte se ovdje.