Poduzetnička zona Pleternica novo odredište razvoja privatne obiteljske tvrtke iz Velike Gorice koja će graditi novi proizvodni pogon i zapošljavati veći broj zaposlenika!

Autor: D.K.

Odluka je „pala“, tvrtka Genox d.o.o. dio TLK grupacije, koja je registrirana u srpnju prošle godine, sa sjedištem u Pleternici gradit će impozantan proizvodni pogon za koji je izrađen projekt i program za zapošljavanje novih radnika u Poduzetničkoj zoni Pleternica.

Radi se o proizvodnom pogonu u kojem će se proizvoditi ekološki, prirodni dezinficijens u općoj primjeni iz kojeg će se ti proizvodi distribuirati na domaće i ino tržište.

Kako piše zgexpress.net grad Pleternica i tamošnji Poduzetnički centar prepoznali su vrijednost i potencijal ovoga programa i potrebe tržišta za ekološkim, prirodnim dezinficijensima u općoj primjeni, i to puno prije pojave korona virusa, a sada je realizacija samo ubrzana.

U Genoxu vjeruju da će potražnja za njihovim proizvodima i dalje rasti, jer su njihovi proizvodi pogodni za ljudsku upotrebu, turističke objekte, hotele, u poljoprivrednoj proizvodnji, prehrambenu industriju te javne i druge objekte.

Genox ekološki dezinficijens dao je svoj doprinos u zaštiti zdravlja i sprečavanju širenja virusa Covid 19. Čuvao je Stožer civilne zaštite, policiju, druge službe i pomagao im da ostanu aktivni cijelo vrijeme. On pobjeđuje negativce, mikroorganizme, viruse, bakterije i druge koji mu stanu na put.

Marijana Ćiško, diplomirana inženjerka molekularne biologije, inače Pleterničanka, i Antonio Čulina, poznat i kao vrstan glazbenik s međunarodnom karijerom, upustili su se u izazov života, a vrijeme je pokazalo da su uspjeli, jer su snagom vizije i velikim zalaganjem stvorili Genox. To je jedna pozitivna hrvatska priča o uspjehu i pobjedi.

ZAUSTAVLJA COVID-19: Novi super junak iz našeg susjedstva zove se Genox

-Sve uvijek počinje od ideje ili jednostavno iz ljubavi, a potom je potrebno puno rada i truda da bi se ideja pretvorila u vrhunski proizvod. Tako je nastao i Genox – dio je priče Pleterničanke i direktorice tvrtke Genox koja ističe kako je svima poznato da je poduzetništvo u našoj zemlji kruh s mnogo tvrdih kora.

-Kada se ima jasna vizija i kada se ne odustaje, doći će pravi trenutak i veliki rezultati. Genox se razvijao godinama, to nije priča od jednog dana. Polako je zauzimao svoje mjesto na tržištu, uglavnom među onima koji cijene kvalitetu – dodaje Marija Ćiško koja naglašava kako se dogodila prekretnica, zbog pandemije korona virusa te da je nastala velika potražnja za dezinficijensima, i da je tržište gutalo sve, a da su znalci kupovali kvalitetu koja se krije pod nazivom Genox.

-Prosječni kupci su smatrali da je jedino dezinficijens s alkoholom učinkovit, no kad je došlo do nestašice industrijskog alkohola i kad je proizvodnja u tvornicama stala, svima je postalo jasno da postoje druga, i to puno učinkovitija, rješenja kao što je to Genox koji uspješno uništava mikroorganizame, bakterije, viruse, gljivice, plijesni, alge, spore i biofilm – istakla je Marija Ćiško  molekularna biologinja i direktorica Genoxa

-Upravo će se taj proizvod proizvoditi u Pleternici koji je potpuno ekološki, nezapaljiv i neotrovan. Idealan je za svako kućanstvo, apsolutno bezopasan za djecu i kućne ljubimce – zaključila je.  

Kratak komentar dobili smo i od gradonačelnice Pleternice Antonije Jozić koja ima razloga biti više nego zadovoljna zbog dolaska novog poslovnog partnera u Poduzetničku zonu, a koji će graditi novi proizvodni pogon.

-Prije dvije godine u Pleternici smo organizirali konferenciju Poslovni uzlet za koju su čuli Marijana i Antonio i iz Zagreba došli poslušati što se u Pleternici nudi poduzetnicima. I sve ostalo je povijest. Osnovali su tvrtku, registrirali je u Pleternici i krenuli razvijati daljnje planove koje je ubrzala situacija s koronavirusom. Prije nekoliko dana imali smo sastanak na kojem su me izvijestili da su donijeli odluku o gradnji tvornice u Pleternici – rekla je gradonačelnica Jozić.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek