Područje Zlatnog Papuka posebno će zablistati uz Nininu čarobnu Shhhumu i brojne sadržaje: Svečanost otvorenja u ponedjeljak 6.prosinca od 16 sati

Autor: D.K.

Jedinstvena božićna čarolija „Ninina čarobna Shhhuma“ otvara se u ponedjeljak 6. prosinca u Aquaparku Shhhuma u Velikoj, na obroncima Papuka. Zimska idila adventa u Aquaparku Shhhuma jedinstveno je iskustvo za sve uzraste u kojemu će posjetitelji moći uživati od ponedjeljka 6. prosinca 2021. do četvrtka 6. siječnja 2022.

„Ninina čarobna Shhhuma“ donosi potpuno novi doživljaj najljepšeg doba godine u ugođaju stoljetne šume i prirode Parka prirode Papuk koji će zasjati tisućama blještavih lampica te na mjesec dana postati mjestom za uživanje u zimskim radostima, čaroliji blagdana, zabavnim sadržajima i stvaranju lijepih uspomena.

Klizalište, sanjkalište s tubama s umjetnim snijegom, bogata gastronomska ponuda, preko 20 kućica s domaćim specijalitetima i proizvodima, igra osvjetljenja i lampica, čarobne jaslice, jedinstveno božićno drvce te svakodnevni glazbeni program Shhhumu, omiljeno ljetno izletište i prvi aquapark u Slavoniji, pretvorit će u pravu zimsku bajku.

Idilično otvorenje adventa u ponedjeljak 6. prosinca upotpunit će puštanje lampiona u zrak, svečano paljenje lampica, nastup crkvenog zbora i otvorenje klizališta. Tijekom mjesec dana u „Nininoj čarobnoj Shhhumi“ posjetitelje čeka dobra zabava uz glazbene večeri, koncerte i stand up nastupe, te kazališne predstave za djecu, animacije, podjelu poklona, druženje s Djedom Mrazom i veliki doček Nove godine u podne.

Svako godišnje doba u Zlatnom Papuku priča posebnu priču, a prosinac na ovom području sa sobom nosi jedinstven ugođaj. Zimske aktivnosti, blagdanski duh i predivna priroda najljepše planine u Slavoniji izvrsna su prilika za otkivanje ove hit destinacije na kontinentu.

Više iz kategorije

enterslots kdslots777 vegasgg autospin88 jempol88 playbet88 luxury333 fit188 bigdewa megahoki88 warung168 gas138 nusa365 gebyar123 kencana88 max77 garuda999 koinvegas mantul138 autowin88 emas168 pusatwin ajaib88 monsterbola bonus138 kencana88 koko138 bet88 dragon77 dunia777 bigdewa jakartacash 7winbet emas138 toto slot