„Pod velom tajni“ Ured Turističke zajednice grada Požege preseljen na novu lokaciju – građani o tome nisu upoznati!

Autor: DK

Nije poznato iz kojeg razloga javnost, odnosno građani grada Požege, ali i druge zainteresirane pravne i fizičke osobe, preko medija nisu obavješteni o preseljenju Ureda turističke zajednice grada Požege na novu lokaciju, Trg sv. Trojstva, u prostorije gdje je nekad bio Ured za EU integracije grada Požege. Zar to treba i iz kojeg razloga pod „velom tajni“ s pravom se može postaviti pitanje. Zar Turistička zajednica ne bi trebala biti na korist i od pomoći građanima i da je poslovanje odnosno adresa poznata

Tjedan dana, od 10.ožujka 2020. godine Ured Turističke zajednice grada Požege na je novoj adresi, a da bi stvar bila još zanimljivija na službenim web stranicama Turističke zajednice nalazi se još uvijek stara adresa – kao da do preseljenja nije niti bilo.

Za pretpostavit je da je na sve to utjecao korona virus koji je spriječio komunikaciju Ureda Turističke zajednice sa svijetom i svojim sugrađanima ili su zaposlenici toliko zaposleni velikim projektima da nisu uspjeli i ono najosnovnije promijeniti.

Prije tri dna smo u neposrednoj blizini nekadašnjeg ureda susreli požeškog gradonačelnika Darka Puljašića. Možda niti on nije znao da je ured na novoj adresi!

Komentiraj:Spašavanje podatakaWWW.DATARECOVERY.HR SERVIS RAČUNALA "INFOLAB E.I."D.O.O.

Ostali članci:

Translate »