„Pod velom tajni“ Ured Turističke zajednice grada Požege preseljen na novu lokaciju – građani o tome nisu upoznati!

Autor: D.K.

Nije poznato iz kojeg razloga javnost, odnosno građani grada Požege, ali i druge zainteresirane pravne i fizičke osobe, preko medija nisu obavješteni o preseljenju Ureda turističke zajednice grada Požege na novu lokaciju, Trg sv. Trojstva, u prostorije gdje je nekad bio Ured za EU integracije grada Požege. Zar to treba i iz kojeg razloga pod „velom tajni“ s pravom se može postaviti pitanje. Zar Turistička zajednica ne bi trebala biti na korist i od pomoći građanima i da je poslovanje odnosno adresa poznata

Tjedan dana, od 10.ožujka 2020. godine Ured Turističke zajednice grada Požege na je novoj adresi, a da bi stvar bila još zanimljivija na službenim web stranicama Turističke zajednice nalazi se još uvijek stara adresa – kao da do preseljenja nije niti bilo.

Za pretpostavit je da je na sve to utjecao korona virus koji je spriječio komunikaciju Ureda Turističke zajednice sa svijetom i svojim sugrađanima ili su zaposlenici toliko zaposleni velikim projektima da nisu uspjeli i ono najosnovnije promijeniti.

Prije tri dna smo u neposrednoj blizini nekadašnjeg ureda susreli požeškog gradonačelnika Darka Puljašića. Možda niti on nije znao da je ured na novoj adresi!

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88