Počinje moto sezona: Motoristi, dođite na posvetu motora i 10. po redu Moto Party!

Autor: D.K.

POŽEGA-VIDOVCI – Požeški Moto klub Independent Čopor organizira ovog vikenda tradicionalni, deseti Moto party pod nazivom „3 u 1“na stadionu NK Dinamo u Vidovcima. Klub je  poznat u cijeloj regiji po svojim humanitarnim akcijama kojima najviše pomažu bolesnim osobama i djeci. Mnogi su tako konačno shvatili da ti tzv. opasni bajkeri nisu onakvi kakve su ih zamišljali, nego da su to ljudi mekog srca i uvijek spremni pomoći drugima. Uz njihov poznati moto susret koji se održava prvog vikenda u srpnju, ovaj moto party je ušao u pore svih bajkera jer njime svake godine kreće sezona bajkerskih druženja i vožnji. Okupljanje je u subotu, 22. travnja, od 15 sati na stadionu NK Dinamo u Vidovcima. Oko 16 sati se kreće prema kapelici Snježne Gospe u Vidovcima gdje će biti blagoslov motora i motorista. Kao i lani, blagoslovit će ih župnik ove župe vlč. Branko Šipura.

Sudionici potom kreću u koloni kroz Požegu vozeći Počasni krug „Mladenko Krstanović“ preko središnjeg Trga sv. Trojstva, te Orljavskom ulicom i gradskom zaobilaznicom. 14. Počasni krug „Mladenko Krstanović“ vozi se u spomen na stradalog prijatelja Mladenka, ali i za sve stradale motoriste u prometu.

Poslije toga se svi bajkeri vraćaju u Vidovce na stadion gdje će ih dočekati besplatni grah i cjelovečernji program uz primjerene cijene pića. Oko 20 sati počinje rock koncert koji će trajati sve do jutra.

Veliku podršku u organizaciji i ove je godine dao Grad Požega te Policijska postaja prometne policije koja regulira kretanje počasnog kruga od početka do kraja i cjelokupni promet.

Predsjednik kluba Ivan Kuprešak-Iko izrazio je zahvalu svima koji pomažu da se moto party održi na miran i dostojanstven način, a ujedno putem našeg portala poziva sve motoriste i ljubitelje motora da dođu na moto party koji će se održati 22. travnja od 15 sati na nogometnom stadionu u Vidovcima.

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek