Početnici Nogometnog kluba Kaptol osvojili prvenstvo bez ijednog poraza:

Autor: D.K.

Ekipa NK Kaptol u kategoriji početnika osvojila je prvenstvo bez ijednog poraza. U 18 odigranih kola mali „lavovi“ ostvarili su 14 pobjeda i 4 neodlučena rezultata.

Trener Mile Pavelić više nego odlično posložio je ove godine ekipu i mladu generaciju. Takvom postignuću i rezultatima potvrda je stručan i profesionalan rad s mlađim kategorijama u NK Kaptolu. koji broji 90-ak djece u svim mlađim uzrastima, limačići, početnici, mlađi pioniri, stariji pioniri te  juniori. Zasluge za takav uspjeh ima i Uprava kluba koja je u razmišljanju o ulasku određenih mlađih kategorija u viši rang natjecanja kako bi na taj način još više podigli kvalitetu rada.

-Biti trener veoma je odgovoran posao. Jedno od uvriježenih mišljenja o korisnosti sporta za djecu jest da sport gradi karakter, te jača disciplinu i ličnost. Nešto od toga je zasigurno točno, no koliko jako će takvo djelovanje biti, ovisi i o samom mladom sportašu i brojnim vanjskim faktorima. Svakodnevnim radom i trudom nastojao sam izgraditi ozračje suradnje i uzajamnog podržavanja kako bismo lakše došli do ostvarenja zajedničkih ciljeva – komentirao je uspjeh svoje momčadi na svom FB profilu trener Mile Pavelić koji je više, kako kaže, ponosan na uspjeh svojih malih nogometaša jer je to njihova pobjeda!

-No, ne smijemo zaboraviti kako je dobrobit djece uvijek, pa tako i u sportu, odgovornost odraslih. Želimo li od malih napraviti velike sportaše, moramo ih htjeti slušati i znati čuti – zaključio je Pavelić.

Imena pobjedničke neporažene ekipe su: Gabrijel Jurić, Lovro Nenadović, Emanuel Majstorović, Emanuel Janjić, Antonio Manović, David Maglica, Lukas Juranović, Marko Tomanović, Mihael Petrušić, Marko Matić, Jakov Makarević, Niko Jagodić, Mihael Mandić i Luka Vuković.

Foto: D.L.

Više iz kategorije

kdslots777 luxury333 batman138 rajacuan max77 fit188 ajaib88 megahoki88 warung168 emas168 7winbet mantul138 koko138 brobet77 gaco88 vegashoki88 bonus138 rupiah138 gila138 abcslot monsterbola garuda999 sikat88