Počelo je počelo: Ozbiljne pripreme za lokalne izbore, osvanula prva poruka na jumbo plakatu

Autor: D.K.

POŽEGA – Poznato je da se Nezavisna lista predvođena umirovljenim brigadirom Željkom Kalićem ozbiljno priprema za predstojeće lokalne izbore. Potvrda je tome između ostalog i prvi jumbo plakat postavljen u požeškoj Osječkoj ulici, a očekuje se njih još nekoliko u Požeštini ovih dana. Doznajemo da ekipa okupljena oko Kalića razgovara s brojim zainteresiranim uglednim osbama koje izražavaju želju uključiti se aktivnije u svijet politike i time dati svoj doprinos u razvoju lokalne zajednice u kojoj žive. 

Iako gospodin Kalić nije htio govoriti o pojedinostima, imamo pouzdane informacije da su razgovori s potencijalnim kandidatima u završnim fazama u gotovo svim općinama i gradovima u Požeško-slavonskoj županiji. 

Što se tiče kandidata za požeško-slavonskog župana svoju je kandidaturu odavno najavio upravo Željko Kalić, a doznajemo da će biti vrlo kvalitetni kandidati i za Županijsku skupštinu.

O kandidatima i listama za vijeća  u općinama i gradovima, doznajemo, najintenzivnije se pregovora i dogovora za grad Požegu i Pleternicu gdje je već sve definirano i usuglašeno. 

Doznajemo da je stav nezavisne Kalićeve liste da se podrže i određeni, negdje već dobro poznati, kandidati u drugim gradovima i općinama na području Požeško-slavonske županije ali ne pod svaku cijenu.

Težnja je da u svim jedinicama lokalnih samouprava budu kvalitetne i iznad svega cijenjene osobe u svojim sredinama bez ikakvih mrlja u svojoj dosadašnjoj poslovnoj ili političkoj karijeri. Nije lako naći takve osobe jer oni koji imaju čistu prošlost ne žele se uključivati previše u politiku dok oni s ne tako slavnom političkom ili drugom prošlošću i koji nemaju s kim rado bi da iza njih stane Kalićeva ekipa i da se mogu kandidirati što baš nekima i ne polazi za rukom.

Bilo kako bilo politički angažman i zauzetost Željka Kalića i njegove ekipe mogla bi u nekim sredinama biti i zabrinjavajuća posebice ako budu plodonosni razgovori koji se ovih dana očekuju s MOST-ovom ekipom. Tako udruženi mogli bi pomrsiti puno toga na političkoj sceni čega neki možda nisu ni svjesni.

 

 

 

Više iz kategorije

 

Uvjeti korištenja | Politika privatnosti i kolačići (EU) | Oglašavanje | Impressum

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva
Josipa Jurja Strossmayera 341,
31000 Osijek

Javnost info d.o.o. za usluge informacijskog društva Josipa Jurja Strossmayera 341, 31000 Osijek