Pobjednici nogometaši iz Mihaljevaca, a slijede Požežani i Brestovčani

Autor: Jelenko Topić

POŽEGA –  Momčad „K’o i prošli put“ iz Mihaljevaca pobjednik je tradicionalnog malonogometnog turnira kojega je organizirao  Mjesni odbor požeškog predjela Ciglana , drugoplasirana je momčad CB „Saloon“ iz Požege, te treći „Kristina i prijatelji“ iz Brestovca.

Tu je bilo više stotina gledatelja među koje su došli gradonačelnik Požege Darko Puljašić, njegov zamjenik Mario Pilon, te potpredsjednik Gradskog vijeća Požege Igor Krizmanić, a organizatori su priredili niz zanimljivih sadržaja za posjetitelje kao što su turniri u beli i pikadu, zatim igranje košarke i odbojke na tamošnjim terenima, dok je za mališane bilo na raspolaganju niz igrala.

Ekipa pod nazivom „Nemam pojma“ prva je u beli, a slijede „BBS trans“ i „AMS Dejo“.

Pavo Kudrić, predsjednik Mjesnog odbora koji je sa suradnicima  organizirao turnir i ostale sadržaje zadovoljni su odazivom desetak malonogometnih momčadi, a tu su priredili specijalitete sa roštilja, kranjske kobasice i osvježavajuće napitke.

Pobjednik malonogometnog turnira kao nagradu dobio je pečeno prase, drugoplasirani gajbu piva i deset porcija kranjskih kobasica, te treći 6 litara vina i deset porcija kranjskih kobasica.

Za dobru zabavu do ranih jutarnjih sati nastupio je glazbeni sastav „Domaći“ iz obližnjeg Štitnjaka.

Više iz kategorije